reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
jestem i ja :)

Kosmo &&&&&&&&&&&&&&&&&&& za dzisiejszą wizytę i dobre wieści!!
domyślam się jaka jesteś nerwowa-ja urodziłam DOMISIA w 40t i 3d.c.i juz miałam dość tłumaczenia,że NIE NIE URODZIŁAM SKORO MAM BRZUCH!!! wrrr
niektórym chyba sprawia to radość:dry:

Martika śliczne śliczności nam tu wstawiłaś :):)))))
niech Niunia rośnie zdrowo :))

Kasia na pociechę Ci napiszę ,że u nas też mżawka ...;/

Ewcik zdrówka dla małego..
ja to nie pamiętam kiedy moje cokolwiek miały-na szczęście nie chorują.

a ja :wściekła/y: bo zepsuł mi sie odkurzacz!!!!! a ma dopiero pół roku-elektroluks psia mać !!!prawie 500zł kosztował i co!!!
i kłaki Bonusa musiałam szczotką zamiatać :wściekła/y:
nie ma to jak nerwowo zacząć dzień:sorry2:

chyba pojadę do dziewczyn do pracy na solarium i kawę.

oj Mama, to ci sie dzionek zapowiedzial.... to jest tylko odkurzacz, usmiechnij sie, idz na solarium ( ja tez czekam az @ odejdzie i wpadam na opalanko....oj jak ja to lubie), wypij kawusie i usmiechnij sie :-)

Kasia no niby tylko odkurzacz ,ale cholernie ułatwia zycie :-p
a goldeny kłaczą kurcze i odkurzałam po 2 ,3 razy dziennie:sorry2:
juz dzwoniłam do dziewczyn i za godzine jadę ..

a gdzie reszta ?? jeszczę śpią :szok:
WSTAWAĆ !!!! tak pięknie ...pada:-D

Misia równiez miłego ;))

KOSMO moja ważyła 4340 i obyło się bez nacięć, zależo od położnej i Twojej współpracy :)
a te przeciągnięcia porodowe skąd to znam, ale wszystko się może zdażyć, ja miałam we wtorek o 19 stawić się do szpitala, nic się nie działo, miałam mieć drugą prowokację, rano zaszłam do pracy do ksiegowej i wysuwałam że kurna nic, o 17 lekkie skurcze takie jak od m-ca, o 19 w szpitalu 2 cm , TRZYMAM KCIUKI

oj... mama, wiem jak ci ciezko.... ja nie mam psa, ale mam core i meza i codziennie jezdze z odkurzaczem. A nie masz gwarancji ? Moze mozesz wymienic ?

dzien dobry wszystkim
k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,02WITAM_gif_kY_orig.gif

kosmo kciuki zeby sie akcja sama z siebie zaczęła :)
u nas bo burzy zapowiada sie ladna pogoda napewno sloneczna Zobacz załącznik 476892

mama milego wygrzewanka na solarium i przy kawie :)
niby czerwiec ale takiej beznadziejnej pogody to dawno nie bylo;/ pojedno dobrze bo sie nie mecze w upaly ale pojechalo by sie nad morze czy cos ;d
milego dnia wszystkim:)

Kasia jak mąż wróci to trzeba bedzie jechać do Poznania ..
jeszcze drzwi w aucie nie wymieniliśmy bo nie znaleźliśmy w naszym kolorze a juz kolejny wydatek:dry:

pranie wstawiłam ...cichooo sza bo jeszcze pralka siądzie a kupiona w listopadzie więc ma 8 m-cy...

Monico a Ty jaki masz plan na zrzucanie kilosów???

Daria dziękuję kochana :)
a Ty co mi dokuczasz i mysz z miotłą wstawiasz !!! :):):):):)
sama dopiero tak zamiatałam ;):))
Tobie również miłego-no pogoda beznadziejna a my jutro mamy pikniko-ognisko pożegnalne w szkole u Zuzki z przedstawieniem dla pani....

Ostatnia edycja:
reklama
Witam.
Podczytuje was sobie od jakiegos czasu:zawstydzona/y:
Ale jakos nie moglam sie wczesniej wbic w temat. Czuje sie jak jakis intruz:-D
Rowniez staram sie zaplanowac plec:tak: mam juz synka i chcialabym coreczke. W poprzednim cyklu probowalismy 4 dni przed owu, ale nic z tego nie wyszlo.. W tym cyklu przytulalismy sie do 3 dnia przed owu i zobaczymy czy tym razem zaskoczy.
pozdrawiam was wszystkie i sorki, ze sie tak w temat wbijam:zawstydzona/y:

Do góry