reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
jestem i ja 
Kosmo &&&&&&&&&&&&&&&&&&& za dzisiejszą wizytę i dobre wieści!!
domyślam się jaka jesteś nerwowa-ja urodziłam DOMISIA w 40t i 3d.c.i juz miałam dość tłumaczenia,że NIE NIE URODZIŁAM SKORO MAM BRZUCH!!! wrrr
niektórym chyba sprawia to radość
Martika śliczne śliczności nam tu wstawiłaś
))))
niech Niunia rośnie zdrowo
)
Kasia na pociechę Ci napiszę ,że u nas też mżawka ...;/
Ewcik zdrówka dla małego..
ja to nie pamiętam kiedy moje cokolwiek miały-na szczęście nie chorują.
a ja
bo zepsuł mi sie odkurzacz!!!!! a ma dopiero pół roku-elektroluks psia mać !!!prawie 500zł kosztował i co!!!
i kłaki Bonusa musiałam szczotką zamiatać
nie ma to jak nerwowo zacząć dzień
chyba pojadę do dziewczyn do pracy na solarium i kawę.
Kosmo &&&&&&&&&&&&&&&&&&& za dzisiejszą wizytę i dobre wieści!!
domyślam się jaka jesteś nerwowa-ja urodziłam DOMISIA w 40t i 3d.c.i juz miałam dość tłumaczenia,że NIE NIE URODZIŁAM SKORO MAM BRZUCH!!! wrrr
niektórym chyba sprawia to radość

Martika śliczne śliczności nam tu wstawiłaś
niech Niunia rośnie zdrowo
Kasia na pociechę Ci napiszę ,że u nas też mżawka ...;/
Ewcik zdrówka dla małego..
ja to nie pamiętam kiedy moje cokolwiek miały-na szczęście nie chorują.
a ja

i kłaki Bonusa musiałam szczotką zamiatać

nie ma to jak nerwowo zacząć dzień

chyba pojadę do dziewczyn do pracy na solarium i kawę.
mama05
KOSMO moja ważyła 4340 i obyło się bez nacięć, zależo od położnej i Twojej współpracy 
a te przeciągnięcia porodowe skąd to znam, ale wszystko się może zdażyć, ja miałam we wtorek o 19 stawić się do szpitala, nic się nie działo, miałam mieć drugą prowokację, rano zaszłam do pracy do ksiegowej i wysuwałam że kurna nic, o 17 lekkie skurcze takie jak od m-ca, o 19 w szpitalu 2 cm , TRZYMAM KCIUKI
a te przeciągnięcia porodowe skąd to znam, ale wszystko się może zdażyć, ja miałam we wtorek o 19 stawić się do szpitala, nic się nie działo, miałam mieć drugą prowokację, rano zaszłam do pracy do ksiegowej i wysuwałam że kurna nic, o 17 lekkie skurcze takie jak od m-ca, o 19 w szpitalu 2 cm , TRZYMAM KCIUKI
dzien dobry wszystkim
kosmo kciuki zeby sie akcja sama z siebie zaczęła
u nas bo burzy zapowiada sie ladna pogoda napewno sloneczna Zobacz załącznik 476892
mama milego wygrzewanka na solarium i przy kawie
niby czerwiec ale takiej beznadziejnej pogody to dawno nie bylo;/ pojedno dobrze bo sie nie mecze w upaly ale pojechalo by sie nad morze czy cos ;d
milego dnia wszystkim

kosmo kciuki zeby sie akcja sama z siebie zaczęła
u nas bo burzy zapowiada sie ladna pogoda napewno sloneczna Zobacz załącznik 476892
mama milego wygrzewanka na solarium i przy kawie
niby czerwiec ale takiej beznadziejnej pogody to dawno nie bylo;/ pojedno dobrze bo sie nie mecze w upaly ale pojechalo by sie nad morze czy cos ;d
milego dnia wszystkim
mama05
Kasia jak mąż wróci to trzeba bedzie jechać do Poznania ..
jeszcze drzwi w aucie nie wymieniliśmy bo nie znaleźliśmy w naszym kolorze a juz kolejny wydatek
pranie wstawiłam ...cichooo sza bo jeszcze pralka siądzie a kupiona w listopadzie więc ma 8 m-cy...
Monico a Ty jaki masz plan na zrzucanie kilosów???
Daria dziękuję kochana
a Ty co mi dokuczasz i mysz z miotłą wstawiasz !!!

sama dopiero tak zamiatałam
)
Tobie również miłego-no pogoda beznadziejna a my jutro mamy pikniko-ognisko pożegnalne w szkole u Zuzki z przedstawieniem dla pani....
jeszcze drzwi w aucie nie wymieniliśmy bo nie znaleźliśmy w naszym kolorze a juz kolejny wydatek

pranie wstawiłam ...cichooo sza bo jeszcze pralka siądzie a kupiona w listopadzie więc ma 8 m-cy...
Monico a Ty jaki masz plan na zrzucanie kilosów???
Daria dziękuję kochana
a Ty co mi dokuczasz i mysz z miotłą wstawiasz !!!
sama dopiero tak zamiatałam
Tobie również miłego-no pogoda beznadziejna a my jutro mamy pikniko-ognisko pożegnalne w szkole u Zuzki z przedstawieniem dla pani....
Ostatnia edycja:
reklama
Witam.
Podczytuje was sobie od jakiegos czasu
Ale jakos nie moglam sie wczesniej wbic w temat. Czuje sie jak jakis intruz
Rowniez staram sie zaplanowac plec
mam juz synka i chcialabym coreczke. W poprzednim cyklu probowalismy 4 dni przed owu, ale nic z tego nie wyszlo.. W tym cyklu przytulalismy sie do 3 dnia przed owu i zobaczymy czy tym razem zaskoczy.
pozdrawiam was wszystkie i sorki, ze sie tak w temat wbijam
Podczytuje was sobie od jakiegos czasu

Ale jakos nie moglam sie wczesniej wbic w temat. Czuje sie jak jakis intruz

Rowniez staram sie zaplanowac plec

pozdrawiam was wszystkie i sorki, ze sie tak w temat wbijam

Podziel się: