reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hallo Kochane!
Ależ mnie bioderka bolą, i nic nie broiłam, to nie fer:rofl2:
Agagsm witam staraczkę i trzymam kciuki za II!!!!!!!!!!!!!! Ja też najbardziej lubię piątek i nienawidzę poniedziałku!!!!!
Andziak moja mama nie ma menopauzy, ale mnie nienawidzi, tak sobie postanowiła, i już:sorry:
Piranha Bożesz co za cudo, mała Gwiazdeczka!!!!! Moja dalej siedzi na pupie, i już przestałam się łudzić, że się obróci:baffled: Teraz to martwię się tylko, żeby zrobili mi CC, a nie Natural:eek:
Miłego dnia Kobitki!!!!!!!!!!!

reklama
Truskaffcia ,Axarai-witajcie ciężaróweczki:))pogłaskac brzuszki:)

ja już okna umyłam ,ogarnęłam domek..pojechałam z Zuza po zakupy ..
zupka warzywna na gazie ..naleśniki się nasmaży zaraz ..
sernik z brzoskwiniami w piekarniku ...
nie muszę mówić jak mi w domostwie pachnie :)))

miłego babeczki i smacznych obiadków ..

Tusia a Ty co tak wlatujesz jak po ogień ??:sorry:

Kasia jak Tobie idzie sprzatanie ??

kasia uk , u mnie 3dc a do testowania 27 dni - żle doczytałaś :-p
natusia , narazie nic , @ jest , czekam
mama , ja nie mogłam zasnąć , cos tak trzęsło , hi hi :laugh2:

Czarna to jasne ,że pojdziesz ...Ty zaczynasz przygodę ze staraniami o bejbika i ja mooocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciskam już :))
ja mam krótkie @ to od 4,5 d.c. mogę już działać..

axarai: obróci się - jeszcze ma chwilę czasu przed soba - może jej się nie spieszy. Z tego co pamiętam to są jakieś ćwiczonka, któe niby wspomagaja te obracanie, ale to musiałabyś jakąs położną podpytać - chyba, że próbowałaś, a ja nie w temacie, bom nowa tu:)
czarna76: to będziemy chyba razem wypatrywać i testować, bo ja dziś 4dc. i czekam :confused2:

reklama
Agagsm są ćwiczenia, ale na nią nie działają:rofl2: a nawet po jednym, jak trzeba pupę na kolanach wysoko, a buzia na podłodze, to tak zaczęła jakoś dziwnie skakać, że aż się przestraszyła, że może w pępowinę się zaplątała:szok: i już nie kombinuję!

Do góry