Dziewczyny jestem - oczywiście nie nadrobiłam wszystkich postów :-( a spać mi sie chce strasznie
Dziś ogarnęłam góre domu łacznie z segregacją ubrań dzieci więc sie zeszło. Zmęczna jestem , do tego byłam na zakupach kupić mięsko na jutrzejszego grilla bo przychodzą znajome dwie pary do nas więc będzie wesoło jutro.
natusia tulę mocno bo widzę że jakiś dół Cię dopadł. Głowa do góry będzie dobrze
mama gratki zdolnego synka. Wiem jak sie czujesz i jaka jesteś dumna bo mój Julek też czyta już od ponad roku, a teraz już bez zająknięcia czyta gazety i wszystko co mu sie nawinie. Czyta płynnie i też mnie duma rozpiera. Nauczyli sie tylko literek w przedszkolu i sam zaczął sobie składać.
Do tego ostatnio gadaliśmy o szkole i tłumaczyłam mu na czym polega dyktando i wiecie że pytałam go jak sie pisze góra, morze itp i on mi mówił czy o zwykłe czy o z kreską. W szoku byłam
Oprócz tego codziennie pakuje plecak do szkoły i pyta kiedy w końcu pódzie do szkoły i kiedy skończą sie juz wakacje

Wczoraj wstał o 6 i siedział temperował kredki i układał do piórnika. Książki wyjął z boxu i włożył pierwszą część do plecaka i do mnie mówi - a teraz zrób mi kanapki i ide do szkoły. I tak codziennie No mówię Wam (żeby tak pilnie chciał chodzić za jakies 2-3 miesiące też ;-) )
Dzisiaj spakował kapcie do worka i pyta którędy do szkoły mama??????
Piranha nie wiem czy połączyć dwie metody czy tylko O+12??? Boję sie że nie trafie w O+12 i znowwy cykl będzie do bani . Ehhhhh te rozterki.
Jutro tez może mnie nie być bo od rana będzie co robic a potem imprezka .
Coś miała jeszcze napisać ale nie pamiętam już