Ewcik Niestety głowa wczoraj bolała jak jasna doopa! Musiałam apapu się nałykaćW nocy Ada tak szalała, że aż się przestraszyłam
Natusia Adolina to teraz szaleje ładnie, w sensie rozpycha się jak szalona, kopie mnie gdzieś w pipeczkę, albo z główki w żebra pociągnie tak dla odmianyTrzymam milion kciuków za jutro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Andziak Cud, Miód i Orzeszki, to teren dla mnie!!!!!!!
Daria a Ty sie tak nie spiesz, według suwaczka tylko dwa dni jesteś do przodu ode mnie! Do 38 najlepiej wytrzymać, żeby nie było, że Małe potem do inkubatora położą, i dłużej w szpitalu trzeba będzie leżeć, ciekawe co by na to Nadin powiedziała;-) A i co żeś w tą torbę spakowała, jak tu w zasadzie nic nie potrzeba? Ze 4 sexi koszulki, żeby doktorów chyba czarować;-)
Czarna trzymam&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za udane staranka!!!
ja wzielam 5 bluzek do karmienia 3 pary spodni kosmetyczke sztucce kubek szlafrok 2 paczki podpasek bo ja kupilam sobie specialnie takie cienkie a bardzo chlonne a w szpitalu nie wiem jakie maja ;p majtki siateczkowe klapki itp;p no to torba pelna jak nie wiem ;d wiesz ja naadie urodzilam po 40 tygodniu a wsadzili do inkubatora i polozna sie tu zastanawiala po co ;p polozna mowi ze juz moge rodzic od 36 tygodnia to tutaj normalnie a mowi dziecko i tak nie bedzie jakies duze mowi jak 3 kg to bedzie dobrze
a zapomniałam o najważniejszym poduszka poporodowe do siedzenia;p
Ostatnia edycja: