reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam
Ja po maniciurze już dziś jestem , zaraz po Julka jadę bo kończy o 11:20 , ale już myślami jestem.... no wiecie gdzie ;-) Ale miałam dziś sen :szok: - byłam u gina , robi mi USG i co widzę???? Bliźniaki jednojajowe ;-) Oby to nie był sen proroczy hehehe

Czarodziejko dziki powiadasz???? Ja też kiedyś widziałam - poszłyśmy z koleżanką w stronę lasu i nie doszłyśmy bo ścieżką na ulicę szło sobie stado dzików. Zamarłyśmy i cieszyłyśmy się że nie zdążyłyśmy wejść do lasu.
misia miłego koncertu :) i wpadaj jutro z relacją jak było :tak:
Piranha to Krzyś miał wczoraj niezłą drzemkę :) Też tak mam że jak Antek długo śpi w dzień to potem do 23 albo i dalej spaceruje

Noemi no no tempka obiecująca :-) Mam nadzieję że będzie z tego ciąża. Trzymam &&&&&&&&&&&&&&

Kasia_uk hop hop - kochana gdzieś Ty??? Twoja tempka też szybuje w górze ślicznie. &&&&&&&&&&&&&&&

Odnośnie facetów jeszcze - dziś tatuś przyprowadza do przedszkola ok 2,5 letnią córeczkę wchodzi do sali i mówi : mam taką prośbę.... żony nie ma bo wyjechała a ja nie umiem z tymi włosami jej nic zrobić. Pani na to - oczywiście spokojnie uczeszemy :tak: :-)

Dziewczynki do miłego :) Wejdę do Was z wieściami ok 15:30 bo po wizycie jade od razu po Antosia do przedszkola , więc cierpliwości oki?

reklama
dzien dobry wszystkim :)
pirahna slodka coreczka :)
ja mam do was takie pytanie bo wzielo mnie przeziebienie co moge wziąć na bol gardla i katar jak karmie ?
agagsm ja czym wiecej mu mowie ze ma cos zrobic itp to on nazlosc tego nie zrobi jeszcze do mnie powie jakis glupi tekst ;/ on poprostu nie dojrzal do roli ojca ;/ tylko na pczatku takich problemow nie bylo dopiero w niemczech jak sie dorobil kasy;/a w polsce jak nie mial byl o wiele lepszym ojcem i mezem niz teraz... ale coz ...
powiem wam ze po tym lefax kolka mija albo jest slabsza , ale do 3 miesiaca jeszcze moze duzo sie zmienic;/
powiem wam ze chcalam cwiczyc poporodzie a nie ma czasu;/ ale nie jest zle waga 51,5 kg to jeszcze pare kg w dol i bede miala swoja wage :)
lece bo colin juz jest glodny;p
cos mialam pisac ale zapomnialam...:dry:

Nullka pochwalę się pochwalę :-) a ty daj koniecznie znacz jak u lekarza zaciskam za ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& z całych sił kochana 3maj się :-)

Daria przykre że twój M ma takie podejście wiesz my sobie tu możemy pogadać ale ty tak naprawdę wiesz najlepiej jak go podejść 3maj się kochana i nie daj się ;-)

Daria, u Kai kolki się rozszalały jak skończyła 3 tygodnie ale trzymam z całych sił kciuki by Colina to ominęło, ależ on słodziutki jest! Co do kataru i bólu gardła to na pewno inne dziewczyny coś doradzą bo ja nie pamiętam co to :-) Dużo zdrówka dla Ciebie!

nullka, nie mogę się już doczekać fotki Twojego Maleństwa ...lub Maleństw z uwagi na sen :-D

Tasha, jak się miewacie? Jak zdrówko Sonii?

Mama, tęsknimy, ściągaj tą czapkę niewidkę i wracaj do nas.

Ja dziś sfotografowałam zabawy pod pałąkiem, ten jasny pasek na główce na pierwszej fotce to rosnące jasne włoski pod tymi ciemnymi noworodkowymi ;-) ...obiecuję, że dam Wam trochę odetchnąć teraz od fotek :-D

Ostatnia edycja:
Piranha Przepiękną masz córunie :tak: nie dawaj nam odpocząć od zdjęć mamy przyjemność patrzeć jak Kaja rośnie i ładnieje z dnia na dzień z fotki na fotkę :tak: a poza tym wiesz jak się napatrzymy to może się "zarazimy " hehehehehehe

cześć laseczki!!!
wczoraj nie pisałam, bo padł mój mobilny internet na doładowanie:-D

Magda - musisz się jakoś kochana przemęczyć, dobrze, że masz wsparcie męża i mama może do Ciebie przyjechać, jakoś będzie a te 12 tyg szybko zleci, ja miałam inną sytuację, to była moja 2 ciąża a w domu miałam nastolatka, mój syn w maju skończył 16 lat, więc praktycznie był samodzielny, też dość wcześnie rozeszło mi się to spojenie, chyba w 26 tyg, ok 30 tyg rozejście miało 2,2 cm przy normie 1,2 cm, po prostu w miarę możliwości się oszczędzaj i naprawdę unikaj dźwigania, bo potem ból jest jeszcze gorszy, trzymam &&&&&&&&&&&&, będzie dobrze:tak:

Daria - skoro mąż uważa, że nic nie robisz to może po prostu przestań robić, nie gotuj (tylko dla siebie i Nadii), nie pierz jego gaci, nie prasuj, rób zakupy tylko niezbędne dla siebie i dzieci, nie sprzątaj, może wtedy doceni to twoje nic nierobienie, może wtedy zrozumie, że Ty pracujesz praktycznie 24h a nie 8-10h tak jak on; albo jedź do Polski a on niech sobie radzi sam, długo nie wytrzyma

Andziak - bardzo Ci współczuję, chyba najlepszym rozwiązaniem jest brak reakcji z twojej i męża strony na zaczepki mamy, trzymaj się i duuużo sił życzę

Natusia - Ty te wszystkie zarazki ze szkoły przynosisz, a na dziecko nigdy nie ma odpowiedniego momentu, twój M tak mówi jak ja: jeszcze nie teraz, później, to nie jest odpowiednia chwila; a potem zafundowałam sobie królewnę po 16 latach:-D, staraj się o dzidziusia teraz, żeby nie było tak ogromnej różnicy wieku (choć ma to swoje plusy;-))

Nullka, Ewcik - &&&&&&&&&&&&&&&&& za wizyty

pozdrawiam cieplutko, miłego dnia!!!

Hej dziewczynki.
Ja właśnie w drodze do pracy.
Nie mam nawet czasu z wami podpisać :-(

Nullka, Ewcik &&&&&&& za wizyty

Noemi,Kasia &&&&&&& za ten cykl

Daria, Piranha, Truskafffka piękne zdjęcia

A jestem załamana moim wykresem :-(

Dziewczyny co ja mam zrobić żeby mieć taki wykres jak wasz. Wprawdzie w tym cyklu sie nie staraliśmy, ale i tak nic nie można z niego odczytać...

reklama
Piranha błagam nawet tak nie żartuj ;-) Za drugim razem byłam otwarta na taką możliwość , ale teraz byłoby mi już ciężko . Wiem nie miałabym tu nic do gadania ;-) ale lepiej... nie .
Kaja cudowna i jaka z niej blondyneczka śliczniutka .

_____________________________________________________________________________________

Dziś doczytałam na majowym wątku (do którego mam nadzieje dołącze po wizycie) o Lorelain - niestety znowu los jej doświadczył i już nie będzie majówką :-( K**wa jakie to wszystko niesprawiedliwe :-(

Ostatnia edycja:
Do góry