truskafffka
Fanka BB :)
MissBella a możesz mi listę swoją przesłać? oblukam co mam i co ewentualnie potrzebuję...niby człowiek wie, ale lepiej i łatwiej mieć to wszystko zebrane w listę 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Miciurka jednym się sprawdza innym nie hehe
tak poważnie, suplementy, dieta, pilnowanie ph i reszta wskazówek zwiększają szansę na daną płeć, ale trzeba też realnie myśleć, że w grę wchodzi jeden zwycięski plemnik i może być tak, że wszystko jest elegancko podziałane na chłopca/dziewczynkę, a tu wytrwały dowcipny plemniczek z innym kodem przezwycięża trudności i trafia do jajeczka![]()

Macy - pediatra poradziła mi zaszczepić przeciwko rotawirusom, pneumokokom i jeszcze to szczepienie 3w1, nie pamiętam co to jest, ale jakieś standartowe szczepienie...i za tydzień mamy się zgłosić...
jutro mam usg połówkowe, jest szansa że Szanowne Dziecię pokaże łaskawie co ma między nóżkami 
MissBella a możesz mi listę swoją przesłać? oblukam co mam i co ewentualnie potrzebuję...niby człowiek wie, ale lepiej i łatwiej mieć to wszystko zebrane w listę![]()

Miciurka, mi, Madzi i prawdopodobnie też Truskafffce sprawdziło się :-), czekamy teraz na wieści od nullki, zastosowanie wszystkich tych czynników daje podobno 80-90% szans. Miałam identyczne podejście do Twojego i Truskafffki, pragnęłam przede wszystkim kolejnego dziecka ale jak można zwiększyć szanse na daną płeć to czemu by nie spróbować, choćby i w ramach "zabawy" ;-)
Dużo za niego dałaś? Fajny ten suwaczek dwa tygodnie do Twojego porodu. Szału dostaniesz, jak się wyświetli: CZAS MINĄŁ. 
Moje plamienie to nie nawet plamienie. Nie wiem, czy mój organizm jaja sobie robi czy co. Tempka spadła, więc ciąży chyba nie ma, ale nic się nie rozkręca.