Dzien dobry,
....jejku jak dawno mnie tutaj nie bylo
, probowalam poczytac ale poleglam....
Mam nadzieje ze u kazdej z Was jest ok, kazda przygotowuje sie do pieknych bialych swiat, bo to juz tylko
8 dni
Piranha, Patrysia, Andzia, Mama, Natusia, Daria, Tasha, Ewcik, Kate, Czarodziejka, MissBella, Martika, Truskaffka, Patrysiak, Czarna, , Tusia, Nullka, Agagsm, Magda UK, Marzycielka, Ann, Macy, Axari, Kilober, Maggie, Misia, i pozostale laseczki milego dzionka
....jejku jak dawno mnie tutaj nie bylo
, probowalam poczytac ale poleglam....Mam nadzieje ze u kazdej z Was jest ok, kazda przygotowuje sie do pieknych bialych swiat, bo to juz tylko
8 dni
Piranha, Patrysia, Andzia, Mama, Natusia, Daria, Tasha, Ewcik, Kate, Czarodziejka, MissBella, Martika, Truskaffka, Patrysiak, Czarna, , Tusia, Nullka, Agagsm, Magda UK, Marzycielka, Ann, Macy, Axari, Kilober, Maggie, Misia, i pozostale laseczki milego dzionka
Kaja butlę dostaje raz dziennie na wieczór ale zacznę stopniowo zwiększać ilość butli by ją odstawić od cyca (fatalnie się odżywiam, łapię się na tym, że potrafię cały dzień nic nie pić więc to moje mleko może nie być wystarczające, nie wspomnę, że to spore obciążenie dla organizmu a ja czuję, że się sypię) ...jedynie co mnie zniechęca do odstawienia to to, że wrócą @, dobrze mi bez nich