Witam żywsza choć jeszcze zalatuje choróbskiem
Dziękuję Wam za życzenia zdrówka
dziś nawet chatę nieco ogarnęłam i robię mężulowi żeberka na cebulce, tak się ładnie spisał ostatnimi dniami że zasłużył w końcu na wyborny obiad hehe
Mati siedzi ze mną w domu, dzielnie się trzymał, myślałam że uda się mi go nie zarazić...a tu jednak.. 39stopni, ból gardła, kaszel...na szczęście oskrzela czyste, infekcja górnych dróg oddechowych, będzie dobrze, ale wiadomo do końca tygodnia w domu siedzimy.
Za to powiem wam, że jak tak koooszmarnie zdychałam w weekend, młody do mnie przychodził głaskał po głowie, całował w czoło ach...normalnie jednocześnie ryczałam z bólu i bezsilności i ze szczęścia że mam takiego superowego syneczka :*
Ann bo ja torba jedna jeszcze gratulacji nie składałam
Piękne Wieści przyniosłaś
GRATULUJĘ życzę spokojnych, zdrowych kolejnych miesięcy
Niech Ta Wasza Mała Świąteczna Niespodzianka Rośnie zdrowo i wesoło
Mama wczoraj popiłyśmy za twoje latka na forum, to dziś popijmy za mój roczek na forum hihi

jak to zleciało...ach.. pamiętam jak zaczęłam czytać ten temat z przymrużeniem oka i sceptycznym nastawieniem

i się wciągnęłam hahaha
Pirania i reszta Ekipy DZIĘKUJĘ za ten rok
za rady, wsparcie, pocieszanie w dolinkowych momentach, doping podczas staranek, radość z Mojej Rybci
i ślę dla naszych kolejnych staraczek 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pirania wiem wiem

Krzysiu rozgaduje się coraz więcej, rozumiem te obawy związane z echolalią, przyznam szczerze że problem jest mi obcy, nie znam nikogo kto by się z tym borykał, więc nie pomogę, trzymam kciuki żeby minęło

i znów dodam, że myślę, że przedszkole Krzysiowi pomoże, bo będzie dążył do komunikacji z rówieśnikami i echolalie mam nadzieję będą coraz bardziej zanikać wypierane przez prawidłowy dialog

Kaja jest bardzo dziewczęca, ładniutka

udały Wam się dzieciaki
Maggie AAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa weeeź...tak tak, jestem teraz pierwsza do wystrzelenia z siebie małego gadzika hihi ale do końca marca nogi zaciskam
Kasia spokojnej codzienności
Daria 
kciuki zaciskam żeby Daria i Colin zawsze stanowili taką zgraną bandę
Maggie &&& za wizytę i czekamy na wieści
i powodzenia dla męża
Koli ..trzymaj się, powodzenia
Macy jak zwykle musiałam pomieszać

wybacz
Jak małej podoba sie przedszkole?
Axa ale rodzeństwo do siebie podobne

niech się tak zawsze kochają
Milla jaki Adaśko ciekawy świata

ŚLICZNY JEST!!!
Kate u was powoli będziemy się szykować do roczku...rannyyy julek jak to zleciało
i jeszcze pytanie: wiecie czy branie magnezu i żelaza wpływają jakoś na siebie? co z wchłanianiem jednego i drugiego?