T
Tusia.
Gość
Daria powiedz mi jak ty ćwiczysz ,że osiągasz takie efekty
dietę stosujesz?
całuski dla Colina z okazji pieciu miesiączków ;-)
dietę stosujesz?całuski dla Colina z okazji pieciu miesiączków ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
dietę stosujesz?

...tylko różnie mi to wychodzi
.Zgadzam się z Elmo w 100% ty chyba nic nie jesz
Czarna gdy byłam w ciąży z synkiem nr 2 to spotkałam u lekarza młodą dzieczynę w ciąży i w trakcie rozmowy wyszło, że to drugie maleństwo. Pytamczy zna płeć a ona że drugi synek, tak jak chciała, mówiła, że ona nie chciała dziewcznki (nie wiem czy tak było naprawdę, czy to po prostu jej sposób na komentarze ludzi) ale się zdziwią...
. Ciezko z ta dieta :-(
- ja mimo bólu mam nadzieje, że drugi raz też będę mogła SN i będzie bez konieczności CC. Ten ból przy SN da się przeżyć, praktycznie jak dostaje się to malutkie ciepłe ciałko na piersi to juz nic nie boli i zapomina się o całym bólu
a ja nie ;p my jemy duzo ale nie tyjemy