reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej
Dzięki za wsparcie.
O wiesiołku powiedziała mi znajoma. Ona stosowała go do owu. Urodziła dziewczynkę. Ja stosowałam miesiąc i rzeczywiście śluz był super. Potem przestałam. Czekam na wyniki progesteronu... a przede mną znowu najdłuższe 5 dni. Dobrze ze zajmuję się organizacją komunii, to czasami zapominam o tym wszystkim.
Buziaczki dla Was i miłego dnia

reklama
eden wszystkie się martwimy że nie wyjdzie, Ja tez sie zastanawiam czy jestem gotowa na trzecie dziecko-bo tak do tego podchodzę, muszę po prostu byc przygotowana na dzieciaczka
Milla ja mam dzieciaki starsze prawie 6 i 4 latka i teraz mam super. Dzieci już samodzielne, jeździmy razem na łyżwy, do kina itd. W sobote do 9 śpimy-luzik. Same się bawią. Znowu zaczynam żyć po 5-ciu latach. Ale mam lekki niedosyt więc mam nadzieje że niedługo ogarnie mnie tak wielkie pragnienie dziecka ze sprawa będzie przesądzona.

dziewczyny a ja dzisiaj jakiś koszmar miałam. Przyśnilo mi się że jestem umówiona z ginem-ide do niego i nagle okazuje sie że jestem w ciąży ze dziecko poczete ok 17 dnia cyklu (w owulację). przerazona mysle mialy byc starania, testy, sprawdzanie ph i wszystko zawaliłam. W śnie wszystko zagmatwane. HAha jakas szurnięt jestem-obudziłam się w szoku.

Ostatnia edycja:
heloł :)

Sofi, strone wczesniej Piranha opisala sposób na synka, chyba nie było żadnego pdf-u. Jesli chcesz to przesle Ci na pw książkę kucharską Tamary z in gender (po angielsku). Przepisy na dziewczynkę :)

krystianmartin, oczywiście trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&, oby sie udalo w tym cylku. Czy starasz się typowo na dziewczynkę czy jest Ci to już obojętne?

Kurcze, niby zaczęłam mierzyc tempki rano, ale często budze sie w nocy i nie wiem czy bedą miarodajne.

eden77
Powiem szczerze, że staram się na dziewuszkę, ale po roku.. i po tym co mi sie przydarzyło, to czasami marzę, żeby w ogóle zajść w ciążę. Dzisiaj moja znajoma zobaczyła 2 kreski i jest przerażona, ma 2 dziewuszki... Mimo wszystko najważniejsze, żeby dzieciątko było zdrowe
Ja nosiłam medalik św Dominika, modliłam się z wiarą i... puste jajo... sama nie wiem, może nie dane mi już. Mam 37 lat więc młoda nie jestem... co prawda pierwsze dziecko urodziłam w wieku 29 lat.. Może nie do końca przemyślałam moje życie... Czuję sie na 34 i tyle mi daja hehe.
CZEKAM NADAL JESZCZE 5 dni albo 2 krechy albo @
Dzisiaj temp. 37.05

Hej dziewczyny.
Ewelin cóż za koszmary hehe mi z kolei dziś śnila sie tylko praca :szok:
Krystianmartin jestesmy z Toba. Stara? No co Ty? To się nazywa swiadome macierzynstwo ;-)
Eden ja tez wstaje w nocy, po kilka razy, do dziecka, na siku... wstaje nawet nie raz pol godz przed zmierzeniem tempki bo juz nie moge wytrzymac :-D ale wydaje mi sie ze u mnie to specjalnie nie zaburza... nawet nie zaznaczam tego na wykresie jako zaburzen bo u mnie to oznaczaloby ze caly wykres jest zaburzony. Tak jak mówię rzadko zdarza sie zebym wstawala np. tylko raz, z reguly jest to conajmniej 2 razy... sama oceń. Zaraz spróbuje załączyć wykres.

krystian martin trzymam kciuki , bardzoooo mocnooooo
Sofi ja dzisiaj dostałam @ i zaznaczyłam w tym kalendarzu sonath datę dzisiejsza i mi nie wyznaczyło terminu dziewczynkowego:no: o co chodzi.

krystainmartin a jak wyglądają Twoje starania na dziewczynke?
tempka ładna, nic tylko cierpliwie czekać :) albo iść na betę :tak:

elmo, załącz wykres koniecznie, ja już mam załączony :)

A sny ostatnio masakraaa.... tylko o planowaniu, przebudzę się w nocy i pierwsza myśl, jaka? no własnie:-D

Nooooo teraz to się dopiero ujawnilam. Nawet fikoły będzie widać :tak: A co mi tam :-D
Napisz mi Eden czy Ci sie wyswietla ten moj wykres???

reklama
hej.
Ja od dłuższego czasu śnię tylko o ciążach i dzieciach.

Sofi kupię lampę i bransoletkę a co mi tam. Ja znalazłam we wcześniejszych postach takie bransoletki KPL BIŻUTERIA MAGNETYCZNA JINPOLI JPL POWER SPORT (3015228239) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

A widziałyście to Kalendarzyk małżeński - planowanie dziecka w PIEKIELKO.com też może się przydać

No własnie Piranha i inne dziewczynki jesteście gdzieś tam?

Do góry