P
Pająk
Gość
Witam,
Krystianmartin - ja jestem w podobnym wieku co Ty
u mnie juz starość nadeszła, więc szanse bliskie zeru - ale co ma byc to będzie.
Krystianmartin - ja jestem w podobnym wieku co Ty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
) wiec przepraszam z góry jeśli kogoś pominęłam.
Mimo że bardzo chciałabym drugie dziecko to jednak czasami zadajemy sobie z M pytanie jak my temu podołamy. Nasza Zuza jest z tych mega żywych. Ciagle podskakuje, biega, śpiewa, o coś pyta... nawet jak sie jej zakłada kurtke to cały czas sie rusza, cos nuci i giba się w rytm, rapuje... nie mówiąc juz o tym że zjedzenie kanapki czy miski zupy wymaga obejscia przez nia krzesła 10 razy, wejscia pod stoł 5 razy i kilka razy na parapet. Przyznam szczerze że czesto wyprowadza mnie to z równowagi
ileż mozna? A co to bedzie z dwójka?
Najbardziej boje sie własnie tej zazdrosci o ktorej piszesz. A wydawaloby sie ze Krzys mlodszy wiec go to tak nie obejdzie ze bedzie musial dzielic sie mamą. Mam nadzieje ze pod tym wzgledem Zuzka mnie pozytywnie kiedys zaskoczy (w co szczerze wątpie). Trzymaj sie dzielnie. Tak jak mowisz, to tylko taki etap w zyciu, dzieci podrosna i bedzie lzej
A Ty będziesz lezec na kanapie z gazeta i kątem oka podziwiac jak sie wspolnie bawią, zobaczysz ;-)

no widoczki ladne ale juz przywyklam szkoda tylko ze sie teskni za ta PL

Ja jeszcze nie mierzę ph więc nie pomogę.