reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Sofi, ja na co dzień noszę mundurek :tak: reszta na pw :)
Ale teraz mama na pełen etat (urlop wychowawczy)

Ostatnia edycja:
reklama
Maran-atha JAKA KURA DOMOWA??????
TO HOUSE MANAGER:-D:-D:-D
JA TAK SIEBIE PRZEDSTAWIAM. JA Z WYKSZTAŁCENIA KSIĘGOWA RACHUNKOWOŚCI PRZEDSIĘBIORSTW I BANKOWOŚCI,
ALE OBECNIE HOUSE MANAGER A PO GODZINACH PRACA BIUROWA GOSPODARSTWA ROLNEGO:-)
POZDRAWIAM W TĄ SROGĄ ZIMĘ.

Krystianmartin niezłe dzieło! Wow :szok: Artystka z Ciebie widze!
Eden czyli co policjantka??? :-)
Ilaczek House Manager mówisz? Heh to także mój drugi etat :-D
Mama kubulki nie mam w tym roku konkretnego celu. Z tych rozliczeń które robiłam przekazałam na jakies lokalne osoby których wizytówki zgarniałam przeważnie przy ladach w sklepach.

Co do planowania tak ogolnie to sie jeszcze nie zabieramy konkretnie jeszcze... bo poki co cos mnie maz na dziecko namowic nie moze i mam straszne opory.
Ale zaczynam jak widac sie wczytywac w temat...

Maz oczywiscie tylko i wylacznie chce chlopca...

Ja mieszkam w Anglii tu sa bardzo modne i babki sobie chwala pomoc w zachodzeniu i rowniez wyborze plci aplikacji na smartfony!
Sciagnelam 2 ( '' my days'' i ''Maybe Baby '' i fajnie wygladaja dobre recenzje ... wszystko mozna zapisac pokazuja jaki dzien na dziewczynke jaki na chlopca dni plodne itd ... ! mozna dlugosc cyklu itd dostosowac ...
jak dla mnie praktyczne bo pod reka ( ja jestem chyba uzalezniona od mojego iPhona...)
wiec moze i takie cudo pomoze jak juz zaczniemy konkretnie bo latka leca...

Hejka !!!
Witam się z rana :-) Ja wczoraj wychodząc z pracy tak poleciałam na lodzie że stukłam sobie biodro :-( superc co bo ludki w mojej pracy którzy się tym zajmują nie posypali niczym a lód był przykryty warstwą śniegu i nie wiedziałam że tam jest lód :no: ale zgłosiłam do bhp-owca żeby nie było na razie jestem obolała ale zobaczymy oby rozeszło się po kościach zima u na strrrrrrrrraszna lubię zimę ale tylko jak jestem na nartach i mam wolne żeby z dzieciakami bo wariować na śniegu ale na co dzień i na drogach nie za bardzo! Ale nie ma ci się łamać pogodą od dzisiaj wiosna hihihhhii
Kochane Miłego Dnia !!!!!

Witam. Słoneczko za oknem to od razu człowiekowi raźniej :tak: ciekawe jak długo poświeci. Wczoraj oglądałam program, czy to może wiadomości były gdzie tłumaczyli skąd teraz ogólnie tyle depresyjnego nastroju wisi w powietrzu, każdy jakieś doły łapie. Otóż np. u mnie w podkarpackim przez ostatnie 3 miesiące było zaledwie 10 dni ze słońcem :szok: Wiosno przyjdź już proszę.

JoannaMaj wnioskuję że to byłaby Twoja pierwsza ciąża. Aplikacje mówisz? Brzmi ciekawiej niż kalendarz chiński :-)
Krystianmartin jak tam u Ciebie dziś sytuacja?
Misia to niezła akcja. Oby to nie było nic poważnego. Tak ja też zimę lubię, ale głównie na nartach i max do grudnia ;-)
Czekam na was dziewczynki.

Miłego dnia!

Elmo2 u mnie nadal temp 37,1, w nocy wycieczki do wc i robiłam o 3 test miałam wrażenie że widzę cień ale to chyba jeszcze mi się śniło bo rano negatyw na 100%. :-( Dla pewności powinnam zrobić bete, ale już mi wstyd tak co miesiąc latać do laboratorium:sorry:. Czekam na @ i kolejny cykl..... serio mam dosyć.

reklama
Cześć babolki :-)
Aż chce się żyć jak słoneczko świeci, nie? Zaraz zmykam z młodym na spacer, jak mu powiedziałam, że zaraz wychdzimy to mi żyć nie daje i ciągnie za rękę ;))

krystianmartin, musialabys mieć test czułości 10ml/U . Ten 25ml/U to pokazuje ciążę najwcześniej w dniu @ albo nawet po terminie :tak: Kurczę, tak bardzo bym chciała, żeby Ci się udało &&&&&&&&&&&&&& :))))

Do góry