reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Maran doskonale Cię rozumiem bo mam podobnie ale staramy się w miarę często być w pl i co roku dziadkowie z obu stron przylatują ale mimo wszystko to nie to samo co mieć ich na miejscu :/

reklama
Eden no zdjęcia przepiękne... musiało być super... tak pozytywnie Ci zazdroszcze tego wyjazdu na odpoczynek :) a chłopaki widze świetnie sie bawili :)
Elle no u mnie dziadki przylatują 1 czasem 2 razy w roku na 2 tyg. ale ja nie byłam w PL juz ponad 2 lata.... z Maja bylismy raz - ochrzcic ją a teraz bym sie nie odwarzyla bo by w samolocie nie chciała wysiedzieć a ja bym nie zniosla tych spojrzeń I komentarzy innych pasażerów, że dziecko niewychowane sie drze... ;-)

Eden fotki przepiękne :tak: jak ja Ci zazdroszczę takiego urlopu bo sama z chęcią bym gdzieś wypoczęła ;-) chyba głownie od tej pogody tu w irl :wściekła/y: ale myślę że jeszcze trochę i będę mogła synka brać na takie wakacje bo jak na razie to więcej stresu i pilnowania niż odpoczynku z nim :dry:
Maran coś wiem o lotach bo mój mały naprawdę źle je znosi i jak był mały to jeszcze ok w sumie spał a ostatnio jak byliśmy na święta to tragedia! zachowywał się jakby był uczulony na samolot :-D dawno tyle stresu nie miałam co wtedy i do tego wykończona byłam na maksa :-( może 15min usiedział z 2,5godz lotu hehe a przy starcie i lądowaniu to zrobił cyrk taki że ludzie w koło mieli dosyć, normalnie szok! raz też byliśmy autem w zeszłe lato i najbardziej mi to odpowiadało :tak:

mama kubulki , wywołujesz to jestem ! czuje się dobrze chociaż już mi cieżko :) z wagi jestem zadowolona , bo mam narazie 11kg na plusie , a myślałam że więcej będzie . Z małego niezły wiercioch jest.

maranta , masz taką różnicę między dziewczynami jak ja , powiem Ci że dopiero teraz są w miarę samodzielne i mam luz , tzn. stale upominam i przypominam , ale wiele rzeczy robią same

eden , bajkowy wyjazd ....

elle , do Ciebie pytanie - jak ludzie reagują na imię synka ? i czy dużo jest Ksawerych wokół ?

Czarna w sumie reagują normalnie tylko czasami pytają czy się piszę przez K czy przez X :-D dopiero jak ja dałam to imię to po jakimś czasie zauważyłam że już parę koleżanek też ma Ksawerków ;-) a czemu pytasz? zdradzisz jakie wybrałaś imię dla synka?

Dziewczyny mam do Was pytanie... trochę głupie ale męczy mnie od jakiegoś czasu :sorry2: czy podczas mierzenia temperatury wkładacie termometr głęboko czy tylko u wejścia? bo tak się zastanawiam że może źle mierzę :zawstydzona/y:

reklama
Do góry