reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Spokojnie wszystkim nam się uda :)
Ja coraz częściej łapię się na myśli że chciałabym jednak dziewczynkę, że bardzo mi zależy, widocznie mój organizm powoli wraca do normalności, bo wcześniej aż tak bardzo mi na płci nie zależało. Ale teraz postanowiłam sobie że muszę się przyłożyć bardziej do wszystkiego
Miłego dzionka wszystkim :)

reklama
Elmo!!!! super - gratuluję ogromnie - kreski widać - na tym etapie miałam tak samo widoczne, a w ciąży jestem, więc nie ma wątpliwości, że Ty też:) Wiedziałam odkąd piszesz o tych kłuciach i ciągnięciach w brzuchu - też tak miałam i dzidzia jest:-D:rofl2: GRATULUJĘ i spokojnych 8 miesięcy;-)rodzisz 3 tygodnie po mnie:rofl2:
Zobacz, to jest mój test wstawiony na imageshack 16.05 czyli w 11dpo. - mało widoczna druga kreska, ale najważniejsze, że różowa:
ImageShack

Dzięki Antosia za kciuki, ale ja czuje ze u mnie nic z tego nie będzie po tych zakwaszaniach. Może czerwiec będzie naszym miesiącem. Antosia a ty zamierzasz robić odstęp czy nie i kiedy będziesz mieć owulację?

ELMO GRATKI JA NIE MAM WĄTPLIWOŚCI. JESTEŚ W CIĄŻY.!!!!! Teraz proszę dbać o siebie i małego w brzuszku.
Maggie rób wszystko by wyszła dziewczynka aby potem nie myśleć "czemu nie spróbowałam". Ja będąc w ciązy z drugim chłopakiem nie ukrywam że mi taka myśl przeszła. Teraz jednak wiem, że jakbym wcześniej trafiła tu to by nie było Adasia a kocham go ponad wszystko. Trzecia będzie dziewczynka (mam taką nadzieję)
Piranha śliczny Krzyś i śliczna Kaja. Podobieństwo uderzające. W końcu rodzeństwo.
Krystianmartin uda się i Tobie zobaczysz.
Ewelin &&&& może i tym nam się tu niebawem pochwalisz II kreseczkami. Trzymam kciuki.

Lecę sprzątać. Pa

Antosia Agagsm to pocieszające ze tez mialyscie bladziochy. Ja w pierwszej ciazy w 11 dpo mialam 2 mega wyrazne kreski. No nic spokojnie czekam i postaram sie wierzyc ze ta kreska nie zniknie wraz z nadejsciem @.
Milla no wyglada na to ze płodna ze mnie babka. To daje do wiadomosci ze cza sie zabezpieczac na 3 sposoby w miedzyczasie ;-)
Ewelin ja tam nadal trzymam &&&&
Meggie wiesz jak cos siedzi z tyłu glowy to chocby czlowiek sobie 100 razy zaprzeczal wlasnym pragnieniom to one jednak wrócą. Nawet nie wiesz ile razy sobie wmawialam ze bede sie cieszyc z drugiej córeczki, ale potem ide miedzy ludzi widze slicznego 1,5 rocznego chlopczyka i chce mi sie plakac na sama mysl ze moge nigdy takiego nie miec. To jest straszne i jestem na siebie zla za takie mysli, ale co amm zrobic kiedy one sa :-(
Krystianmartin &&&&

ELOM moja TY Babo kochana :) wiedziałam, że tak bedzie czułam to od samego początku :) GRATULUJE I BARDZO SIE CIESZE dbaj o siebie I ciesz sie!!! nie myśl za duzo tylko sie ciesz :) synek jak malowany - wreszcie spełnią sie Twoje marzenia :)

!!! ELMO GRATULKI !!!
Ależ się cieszę...wiedziałam że tak będzie !!!
Niech sobie synuś grzecznie rośnie przez najbliższe 9 miesięcy ( nie całe)
Spokojnej i nudnej ciąży kochana !!!
Kreseczki są dwie-nie da się ukryć...kto ich nie widzi musi szybko wybrać się do okulisty !

Ja pierdziele ale się cieszę-jakbym to ja miała te dwie krechy :)

Ja właśnie wróciłam od lekarza-mam anginę. Myślałam że się tam pobeczę.Dostałam Duomox i mam nie przerywać staranek !!!...jak to stwierdził lekarz "czerwiec dla Was płodnym będzie !!! " Oby tak było !!!

Elmo, Milla takie myśli są chyba normalne, w końcu to nic złego że mamy jakieś marzenia i dążymy do ich spełnienia. To przecież takie ludzkie :)
Elmo cieszę się z tej Twojej ciąży conajmniej jakbym sama testowała :)

reklama
Elmo, ogromne gratulacje!!!!! ależ jesteś płodną kobietą!!!!!
Cieszę się niesamowicie mocno!!!!! dbaj o siebie i o małą Fasolinkę!!!
powodzenia
:-)
Czarna, Mama Kubulki ogromne gratulacje! niech pociechy chowają się zdrowo, a Wy szybko wracajcie do swojej formy!!! jedno miejsce zajęła Elmo, szkoda, że ja się nie staram, chętnie bym zajęła to chłopięce miejsce:-D:-D:-D
pozdrawiam WAS wszystkie i trzymam kciuki za dobre wieści, te starające się, testujące, kibicujące...buziaki, miłego dnia:-)

Do góry