reklama
Piranha
Fanka BB :)
Hejka!
Ja tylko na sekundkę bo na razie czasu brak, Kaja od 4 już kiepsko spała a wstała o 5
, na szczęście jeszcze potem na chwilkę przysnęła ;-)
Elmo, WIEDZIAŁAM, juuuuupiiiiiiii, ale się cieszę i mam ciary na plecach, GRATULUJĘ kochana!!! Przed Tobą dłuuuuugie tygodnie niepewności, za 10 tygodni będziesz już nuba podglądać (u synka Czarnej było wyraźnie widać, że to chłopczyk :-)), zleci jak z bicza strzelił :-) Ja sobie zawsze mówiłam tak: ta mała istotka ma już określoną płeć a moje stresowanie, rozmyślanie nic już kompletnie nie zmieni, ona mnie po prostu potrzebuje, mi to pomagało :-) Ale ja tam i tak wiem, że to mały chłopczyk uwił sobie w Tobie gniazdko i mogę się o kasztanki zakładać
U mnie w 2 ciąży cień cienia w 12 dpo to nawet przez zdjęcia nie był wychwytywany :-), u Ciebie widać go wyraźnie a wiem, że na żywo kreski są wyraźniejsze jak na zdjęciach.
krystianmartin, dzięki kochana! Owulka u Ciebie pasuje mi w 12 dc.
Ja tylko na sekundkę bo na razie czasu brak, Kaja od 4 już kiepsko spała a wstała o 5

Elmo, WIEDZIAŁAM, juuuuupiiiiiiii, ale się cieszę i mam ciary na plecach, GRATULUJĘ kochana!!! Przed Tobą dłuuuuugie tygodnie niepewności, za 10 tygodni będziesz już nuba podglądać (u synka Czarnej było wyraźnie widać, że to chłopczyk :-)), zleci jak z bicza strzelił :-) Ja sobie zawsze mówiłam tak: ta mała istotka ma już określoną płeć a moje stresowanie, rozmyślanie nic już kompletnie nie zmieni, ona mnie po prostu potrzebuje, mi to pomagało :-) Ale ja tam i tak wiem, że to mały chłopczyk uwił sobie w Tobie gniazdko i mogę się o kasztanki zakładać

krystianmartin, dzięki kochana! Owulka u Ciebie pasuje mi w 12 dc.
Ostatnia edycja:
OneMoreTime
Cześć dziewczyny
test negatywny... hmm.... nie wiem co myśleć. Generalnie po teście troszkę mi mina zrzedła, ale nadal wierzyłam. W poprzedniej ciąży jak robiłam test w dniu spodziewanej miesiączki to cień pokazał mi się po kilku minutach i to bardzo jasny. Więc jeszcze nic nie przesądzone
.
Ale poszłam do toalety jakąś godzinę temu i na papierze miałam upławy zabarwione na brązowo...
Wszystko można sobie wmówić, mdłości, częstsze wizyty w toalecie (bo podświadomie można więcej pić), ale tego kłucia i ciągnięcia w podbrzuszu na pewno sobie nie wmówiłam. Mam tak już od prawie 2 tyg. i do tego stopnia, że na wznak nie mogę spać, chyba że nogi podkurczę....
na brzuchu też nie za bardzo... ROZUMIECIE COŚ Z TEGO ?????
No zobaczymy, jak @ nie przyjdzie dzisiaj albo jutro to w sobotę pójdę betę zrobić.... trzymajcie &&&&&&&&&&&&&&&
Elmo, GRATULUJĘ, oczywiście, że widać drugą krechę :-)
szczęśliwych 9 miesięcy życzę
Mamakubulki ogromne gratulacje, szybkiego powrotu do domu i do formy życzę
:-)

Ale poszłam do toalety jakąś godzinę temu i na papierze miałam upławy zabarwione na brązowo...
Wszystko można sobie wmówić, mdłości, częstsze wizyty w toalecie (bo podświadomie można więcej pić), ale tego kłucia i ciągnięcia w podbrzuszu na pewno sobie nie wmówiłam. Mam tak już od prawie 2 tyg. i do tego stopnia, że na wznak nie mogę spać, chyba że nogi podkurczę....

No zobaczymy, jak @ nie przyjdzie dzisiaj albo jutro to w sobotę pójdę betę zrobić.... trzymajcie &&&&&&&&&&&&&&&
Elmo, GRATULUJĘ, oczywiście, że widać drugą krechę :-)

Mamakubulki ogromne gratulacje, szybkiego powrotu do domu i do formy życzę

P
polisia
Gość
Elmo aaaa jesteś w ciazy, cudownie! 
Maly chłopaczek już tam sobie umościł
ten różowy test mi się dobrze kojarzy, też miałam bladziocha w swojej ciązy a potem po 2 dniach meeeeega więc lubię go jakoś 
A u mnie, też zatestowałam, ale nawet cienia cienia
zresztą z tym wykresem to w sumie tak dla świętego spokoju.
Piranha bardzo Ci dziękuję, tylko tak, jak zacznę brać w pierwszym dniem nowego cyklu (a może już dziś? nie jestem w ciaży, ale jakie to miałoby wpływ gdybym była? pytam też o to myśląc o tym kiedy potem przestać brać...) to chyba ten cykl czerwocy powinnam odpuścić prawda? Jak to widzisz? To znaczy widzę, że piszesz, że Ty u siebie po 3 mc, ale natura kobiety jest pokrętna i chciałabym by to działało od pierwszego łyknięcia
A tak poważnie to skoro witaminy dość szybko są przyswajane (i wysikiwane na odplaskowo
) to mimo tego równie szybko nie działają?
nibywiem, a pytam 
Elle też ten biorę
mam nadzieję, że w kolejnym cyklu obydwie zadziewczynkujemy
kolejny to co lipcowy chyba?
Choć oczywiście Tobie życzę już teraz
Czy są jakieś sposoby przy pokickanym cyklu, zawalonym progesteronie by dostać w końcu normalną @? Czy tylko czekać?
Maly chłopaczek już tam sobie umościł
A u mnie, też zatestowałam, ale nawet cienia cienia
Piranha bardzo Ci dziękuję, tylko tak, jak zacznę brać w pierwszym dniem nowego cyklu (a może już dziś? nie jestem w ciaży, ale jakie to miałoby wpływ gdybym była? pytam też o to myśląc o tym kiedy potem przestać brać...) to chyba ten cykl czerwocy powinnam odpuścić prawda? Jak to widzisz? To znaczy widzę, że piszesz, że Ty u siebie po 3 mc, ale natura kobiety jest pokrętna i chciałabym by to działało od pierwszego łyknięcia
Elle też ten biorę
Choć oczywiście Tobie życzę już teraz
Czy są jakieś sposoby przy pokickanym cyklu, zawalonym progesteronie by dostać w końcu normalną @? Czy tylko czekać?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Elle87
KochajacaMama87
Elmo ogromne gratulacje !!! wiedziałam że się uda i dzisiejszy test był tylko potwierdzeniem a więc życzę spokojnej ciąży i żebyś niedługo ujrzała na usg piękne jajeczka
co do marzeń o danej płci to doskonale Cie rozumiem bo ja też czasami sobie próbowałam wmówić że będę się cieszyć z drugiego synka ale jak widzę te małe królewny to czasami mam łzy w oczach i zastanawiam się czy Bóg też mi taką da... echh no tak to już jest i nic na to nie poradzimy.
Polisia ja czekam teraz na owulkę ale staranka zaczynam w lipcu bo tak chyba wypadnie mi owulka
kurcze ja Ci nic nie doradzę na @ bo sama tak miałam że 4 dni plamień zanim rozkręciła się @ więc chyba pozostaje tylko czekać :-(

Polisia ja czekam teraz na owulkę ale staranka zaczynam w lipcu bo tak chyba wypadnie mi owulka

Kurcze dziewczyny...jestem chora...mam anginę ale czy to może mieć wpływ na śluz ??? Mam go bardzo dużo ...taki wodnisty !!! Zrobiłam teraz test owu i kurcze albo test walnięty albo zbliża się owulka bo są dwie kreski ( obie słabe)
Zgłupiałam
Zgłupiałam

reklama
Antosia79
Dzięki Antosia za kciuki, ale ja czuje ze u mnie nic z tego nie będzie po tych zakwaszaniach. Może czerwiec będzie naszym miesiącem. Antosia a ty zamierzasz robić odstęp czy nie i kiedy będziesz mieć owulację?
Ja nie wiem czy to się liczy jako dwa dni ale przewiduję owulację u siebie 15go a starania kończę 13go. Wczoraj już zaczęłam bo skończyła mi się miesiączka
Podziel się: