reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

MIałam śluz rozciągliwy, taki jak białko kurze 8 dc. Ciągłe brunatne plamienia:-( do tej pory zresztą, od przedwczoraj lekki ból jajnika, a szyjka tak wysoko że ledwo ją mozna wuczuc. Pewnie powinnam iść do lekarza z tymi plamieniami

reklama
dzięki elmo wiedziałam ale od zeszłego cyklu coś się porobiło przez tą torbiel 21dc i teraz może będzie o tyle dłużej ok 5 dni , może może to nie wiadomo czy się załapię bo niby przed i po owu ale i tak odstęp spory
jak miałam chłopaków to śpiąca nie byłam raz zwymiotowałam i tyle że schudłam na początku bardzo :-)

Matik no to ciekawe czym sie to u Ciebie zakonczy: @ czy II :-) trzymam &&&&
Daria gratulacje dla Colina! Rzeczywiscie wczesnie chodzi nie tylko jak na chlopca ale wogole wczesnie :tak: Super!

Elmo no to przekićkane z tym, że wcześnie sie budzisz :)
ja czytam, kopiuję do specjalnego dokumentu, ale to jest wszystko nie do przeczytania :p staram się.

Ewelin no własnie czytam jak dobrą powieść cały wątek, ale robię to dzień w dzień wieczorem i dopiero jestem na końcu stycznia 2012 :p więc zanim ja to do końca przeczytam to zdążę zajść i urodzić chyba, bo to jest długi wątek :D ale czyta się jak dobrą powieść :)
no nie wiem co robić, też brałam jak Ty, limonka i lactovaginal, ale ja chyba wybiłam :D albo to też kwestia jakości żołnierzyków.
Tak czy tak może faktycznie skupie się na sylku ahhh trudne to :)

Daria wow aż zazdroszczę, u nas kłoda, zaczął wstawać w łóżeczku, ale nawet nie raczkuje a Twój natychmiast wydał mi się już takim dzieckiem a nie niemowlakiem.
Mówisz, że przy córkach nie jest się sennym? jejku to by była piękna ciaża :D też przy synku miałam krosty na plecach :D

Matik ciekawy Twój wykres, może II?

A ja powiem ku przestrodze w sumie jedno :) cytrynian z magrnezem, ten nasz specyfik co bierzey działa, faktycznie też śluzu jest mniej, ale ma to też minus, jestem lekko przeziębiona (jakis wirus) i tak mi zageścił śluz wszędzie, że mam zapchane całe gardło, nos, nie mogę mówić :O i teraz w sumie nie wiem :) ovu blisko przemeczyć się z ledwo jakim głosem, bo normalnie bym wzieła flegaminę, ale przed samymi starankami nie chcę a w dodatku jak też poruszy sie sluz na dole to lipa.

u mnie na jednym teście dzisiaj jasna kreska, więc chyba po tym b100 complex ovu będzie wcześniej, troche jestem tym zdezorientowana :)
za to na drugim teście słabszym jeszcze nie ma, a myślałam, że po tym bcomplex też wzmacnia się pik LH ale może coś namieszałam?

Hejka Dziewczyny!!!
Matik ja w wykresach nie jestem orłem napisz do Piranhi na PW na pewno ci napisze coś sensownego :-) Głowa do góry damy radę :-)
Ja nadal na @ oczekuję już się doczekać nie mogę :-) A pro po objawów ciążowych to u mnie były 2 skrajnie różne ciąże w 1 złe samopoczucie niemal os samego początku, mdłości takie że myślałam że urodzę dziecko buzią, senności nie do opanowania i (.)(.) myślałam że wybuchną, a przy 2 nic żadnych objawów genialne samopoczucie żadnych mdłości nawet (.)(.) mnie nie bolały :szok: rewelacyjna ciąża to była mówię wam nie ma reguły każda ciąża inna i nie ma co gdybać teraz to już tylko czekanie pozostało ale na pewno się udało :-)

nie wiem ja sennosci w ciazy nie mialam z nadia ale duzo osob mowi ze np przy synie mialy ale wiadomo jednym sie spawdza innym nie ;p ale z tymi krostami to tez od paru osob slyszalam;p

polisia no colin tydzien predzje niz nadia zaczal chodzic tylko tu jest taki problem bo on jak motor chce zapieprzać;d a wiadomo jeszcze tak nie opanowal chodzenia tylko po pare krokow i musze wszedzie za nim chodzic ;/
nawet sie raczkowac nauczyl a nie umial ciagnal brzuch ;p a wstawanie to o byle co opanował i tu jest akurat strach ;/ lekarz nam nawizycie mowil ze colin do 10 miesiecy bedzie sam chodzil ;/

jezu u was tez takie upaly;/

matik ja sie w ogole nie znam na wykresach;/ ale trzeba byc dobrej mysli a najlepiej sie nie spodziewac to samo przyjdzie :)

Ostatnia edycja:
reklama
aaaaaaa i mam stresa teraz, wziełam zrobiłam drugi test ovu i mi wyszedł właśnie pozytyw, a rano była słabsza, ale teraz jak wyciągnęłam ten poranny to też jest jednak mocny i teraz cholera nie wiem, bo te testy robię od dzisiaj, bo normalnie ovu miałam ok. 21 dnia a tutaj 15 dc i takie cuda. A jak było już wczoraj? a ja tego nie wiem???????????
normalnie bcomplex ma niezła moc tyle dni ovu wcześniej, co tu robić, to znaczy już teraz nic nie zrobię, ale jaki stres mam :szok:
wczoraj były przytulanki.

Jak szybko po teście ovu bierzecie pod uwagę wynik, ja zawsze tylko tyle aż ten pasek będzie jasny a kreski nasycone z 5 minut max i teraz nie wiem czy nakręcać się tym testem z rana, że on się nacysił jednak, a jak było już tak wczoraj?
no wszystko pojdzie na straty :confused:
PH mam lekko wyzsze 4,5-4,7 zbiłam sylkiem, jejku niech mnie ktoś przytuli.....

Do góry