Elmo no to przekićkane z tym, że wcześnie sie budzisz
ja czytam, kopiuję do specjalnego dokumentu, ale to jest wszystko nie do przeczytania

staram się.
Ewelin no własnie czytam jak dobrą powieść cały wątek, ale robię to dzień w dzień wieczorem i dopiero jestem na końcu stycznia 2012

więc zanim ja to do końca przeczytam to zdążę zajść i urodzić chyba, bo to jest długi wątek

ale czyta się jak dobrą powieść

no nie wiem co robić, też brałam jak Ty, limonka i lactovaginal, ale ja chyba wybiłam

albo to też kwestia jakości żołnierzyków.
Tak czy tak może faktycznie skupie się na sylku ahhh trudne to
Daria wow aż zazdroszczę, u nas kłoda, zaczął wstawać w łóżeczku, ale nawet nie raczkuje a Twój natychmiast wydał mi się już takim dzieckiem a nie niemowlakiem.
Mówisz, że przy córkach nie jest się sennym? jejku to by była piękna ciaża

też przy synku miałam krosty na plecach
Matik ciekawy Twój wykres, może II?
A ja powiem ku przestrodze w sumie jedno

cytrynian z magrnezem, ten nasz specyfik co bierzey działa, faktycznie też śluzu jest mniej, ale ma to też minus, jestem lekko przeziębiona (jakis wirus) i tak mi zageścił śluz wszędzie, że mam zapchane całe gardło, nos, nie mogę mówić :O i teraz w sumie nie wiem

ovu blisko przemeczyć się z ledwo jakim głosem, bo normalnie bym wzieła flegaminę, ale przed samymi starankami nie chcę a w dodatku jak też poruszy sie sluz na dole to lipa.
u mnie na jednym teście dzisiaj jasna kreska, więc chyba po tym b100 complex ovu będzie wcześniej, troche jestem tym zdezorientowana

za to na drugim teście słabszym jeszcze nie ma, a myślałam, że po tym bcomplex też wzmacnia się pik LH ale może coś namieszałam?