reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej. Ja tak na szybko bo dziś mnie głowa boli.

Daria wow, gratulacje. Mój dopiero się nauczył wstawać. I tak jestem w szoku bo myślałam, że jeszcze długo sam nie wstanie. Widzę, że Colin też ma sporo włosków. Ja niedługo będę mojemu warkocze plotła :-D

Mamakaja chyba w razie czego to repshresh lub replens co 30 min, ale ręki sobie uciąć nie dam. Napisz do Piranhii i jak coś to daj znać.

Matik o kurde pierwsze słyszę o takiej oznace bycia w ciąży. :-D Ale jak tak to może jesteś w ciąży. Jak to dziewczyny przeczytają to zaraz to łazienki polecą.:-)
Też bym chciał juz mieć te dylematy. Jak się zakwasic itp.. :-D

reklama
Hejka!

Polisia- kurka wodna, a ja zachodzę w głowę dlaczego mam tak zapchane zatoki:wściekła/y: A to pewnie ten cytrynian magnezu tak mnie zaśluzował:wściekła/y: Pierwszy raz po chorobie wirusowej nie mogę dojść do siebie i zapchały mi się zatoki po normalnym katarze:wściekła/y: Jeju, no zwariować można z tym wszystkim!
A ja dzisiaj nawet byłam na konchowaniu ucha aby oczyścić zatoki, he,\he i po przyjeździe łyknelam co? oczywiście że tableteczkę z tym cytrynianem, echh. Przez to moze się to skończyć antybiotykiem, bo na pewno katar już mam taki bakteryjny, zielony...
Polisia- a tak działa tylko ten cytrynian magnezu, czy cytrynian wapnia też?
A tak wogóle to bardzo dziękuję, że zwróciłaś na to uwagę.

Ja tak jak Ty mam dzisiaj prawie pozytywa (minimalnie ta druga jaśniejsza) i na takich samych testach LH:-) TYlko, że ja wczoraj niestety nie działałam, bo mnie gin we wtorek na monicie zmylił i myślałam, że jeszcze dzisiaj pozytywa nie będzie. Nie stresuj się tak bardzo, bo masz ładne ph.
Ja w każdym bądź razie dzisiaj działam i jutro też.

Daria- synuś robi wrażenie!:tak:

Ostatnia edycja:
Cześć kochane....znowu duuużo naskrobane-doczytam dokładniej jutro :tak:

Byłam na wizycie u ginki...trochę się zdenerwowałam bo nie chciała mnie zbadać bo stwierdziła że 21 dzień cyklu to za wcześnie żeby wykryć ciążę :no: A ja tak bardzo na to liczyłam , że mi powie-tak lub nie-ale powie :no:
Więc nie pozostaje nic innego jak tylko czekać :-( ale i tak podświadomie licze już na cykl lipcowy ...bo jakoś takie mam przeczucie że czerwiec płodnym nie był :no:

Ufff jak gorąco-dziękuję temu kto wynalazł klimę !!!:-D

Jeśli któraś z Was mogłaby "rzucić okiem" na moje tempki-byłabym wdzięczna,bo mierzę ale wcale się na nich nie znam :eek:

Dziękuję dziewczynką które trzymają tak wiernie &&&&...kochane jesteście !!!

Antosia dobra duszo Ty moja...co u Ciebie ????

Matik ponoc wargisrmowe robia sie takie fioletowe jak sie jest w ciazy :)
Colin tez ma takie wlosy ze musze mu na bok czesac bo mu do oczu wchodzą ;d

Daria gratulacje dla synusia:) szybko stanął na nogi i zaczął chodzić :)
Dziewczynki mam pytanie czy po owulacji ph pochwy zawsze wynosi około 4,5 ? Bo mi takie pokazuje ale ja już jestem ponad tydzień po i w związku z tym nie wiem czy wogóle się tym sugerować

Lukaa cytrynian wapnia jest z magnezem prawda? :D głównie rozchodzi sie o wapno, ono jest wysuszając i serio działa, ale sprawdzałam kilka dni pod rząd no uduszę się serio. Ale skooro mam owu lada dzien to dam radę jakoś :p inhalacje, sól na łep i będzie ok :D
ale cytrynian biorę już póxniej, co by od rana nie cierpieć, biorę po południu. Ja biorę aż dwie o zgrozo!
Ja sama długo zastanawiałam się co jest grane, ale przypomniałam soie, że jak ma sie lejący katar to czasem brało się wapno takie musujące. Ale tam dawka mała a tutaj jak dla konia i taki efekt. Trzeba uważać.
Trzymam kciuki byś jednak nie musiała antybiotyku, weź zrób sobie inhalację to popłynie :)

Wow czyli działasz i dzisiaj i jutro? kciuki! to będziemy testować w tym samym czasie jak dobrze pójdzie :)
no ja się trochę stresuje bo taka przygotowana a mnie tu tak z zaskoczenia wzieło :D

Powiem Wam, że taka przygotowana byłam i teraz trochę jestem skołowana, że nie wszystko tak, jak zaplanowałam poszło. No ale zobaczymy, sylk przez najbliższe dni i już zero tulanek. Chyba, że by jeszcze o+12..... jak to było, ile godzin od pozytywnego testu ovu warto zaszaleć? :D nie brałam tego w ogóle pod uwagę. Eeee może juz nie będę kombinować :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej babeczki.
Witam z rana z marnym samopoczuciem :-(
Krystianmartin kawa? :-)

Matik Twoje pytanie mnie zastrzelilo. Nie wiem czy moje wargi sromowe zmienily kolor.
Dorcia Twoj wykres jest ok :tak: kciuki w kolorze blue!!!
Polisia Lukaa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ale macie młyn ale za to poświecenie i wytrwalosc bedziecie miec sliczne córeczki :tak:

Miłego dnia laseczki!

reklama
Hej
No u mnie chyba owu sie przesunie albo będę miała nieowulacyjny:tak:. Ale wakacje tuż tuz :-D
Elmo jade chłopaków zawieźć i czekam z kawusią;-). Napisz co tam.

Do góry