reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Leseczki mam pytanie do tych które mają wykres w ovufriend...czy macie wykupiony abonament ??? Co daje wykupienie go ??? Bo dostałam maila że mi się kończy darmowa wersja :baffled:
Czy jest sens wydawać kasę ???

Będę wdzięczna za każdą odpowiedź !!!

reklama
Hej :-) Polisia pisałaś, że zapisujesz sobie starania innych dziewczyn:tak:Czy wśród nich była jakaś kobietka która nie stosowała kremu z progesteronem lub w tabletkach i urodziła dziewczynkę??:confused:
Elle w jakich dniach cyklu stosujesz ten krem?:-) Długo już go stosujesz?:confused::-)
Bo widzisz dziś u mnie jest 30dc a w następnym chcę się starać o dzidzię.Więc nie wiem czy to dobry pomysł z tym kremem bo w opisie informują, żeby stososować go od 15 do 28 dc.....

Ostatnia edycja:
witam Was ja obudziłam się dziś z bólem głowy zapchanym nosem coś strasznego , wypiłam ferwex i trochę lepiej ale czuję się strasznie . Przyjechaliśmy do Polski pozałatwiać a ja nie mam siły :( Wczoraj miałam spotkanie z koleżanką która jest w 6 miesiącu ciąży i będzie miała dziewczynkę nawet nie wie kiedy co i jak więc nic nam nie pomoże , nie miał żadnych objaw później tylko mówi lekkie mdłości, siku i spanie po obiedzie

Powiedziała mi że piersi mi urosły hmmm bolą mnie i mam wrażenie że mi pękną ale czy to znowu nie jest objaw torbielą? wiecie coś na ten temat?

Mamakaja ja też dopiero od paru dni stosuję progesteron ale w tabletkach więc też późno ale Piranha pisała że nawet jak się zajdzie w ciążę to można stosować (ona stosowała w tym cyklu co zaszła). ja źle zaczęłam stosować te tabletki bo u mnie na ulotce nie było napisane od kiedy go stosować ale już wiem że od owulki do końca cyklu. więc decyzja należy do Ciebie ;-)
Matik nie wiem czemu ale czuję że możesz być w ciąży :tak: zrób za kilka dni test albo udaj się do ginekologa. ja mam koleżankę która zaszła w pierwszym cyklu po odstawieniu antykoncepcji ale że nie wie w którym dniu więc też mi to za wiele nie daje. parę dni temu dowiedziała się ze będzie miała córeczkę a ja się pobeczałam :szok: chyba jakaś nienormalna jestem ale to silniejsze ode mnie... wiadomo cieszę się że będzie miała córkę bo to bliska koleżanka ale z drugiej strony zazdroszczę że tak łatwo poszło bez tego całego planowania.

dziękuję bardzo bym chciała ale realnie to bardzo się obawiam że wszystkie moje objawy są połączone z tą torbielą i tylko szkoda że moja dr jest na urlopie to nie mogę z nią porozmawiać sobie na spokojnie .może przed wyjazdem jeszcze kogoś odwiedzie innego?

Matik skoro jesteś w PL to idź do jakiegoś innego ginekologa, przecież jest ich wielu... nie musisz czekac na swojego czy zdązy wrócić z urlopu przed Twoim wyjazdem czy nie... Do tego, aby rozwiać wszelkie wątpliwości idź na bête I nie bedziesz musiała sie zastanawiać robic testów I doszukiwac sie objawów ciązy bo bedziesz miala czarno na białym czy jestes czy nie... Przeciez po subiektywnych obajwach nikt Ci nie powie tego czy mozesz być w ciązy bo wczesne obajwy ciąze sa podobne do tych zbliżającego sie @ wiec nie ma co spekulowac I analizwoac wszystkiego łącznie z barwa warg sromowych bo to niepowazne... poprostu zrób bête I wszystkiego sie dowiesz.

Maran jak ja Cie lubie :-)
Ewelin koniecznie na 13tą haha :-D

Laseczki wpadam tylko zyczyc wam udanego, slonecznego weekendu i zmykam sie i ja urlopowac.
Do uslyszenia w poniedzialek.
Buziaki.

maran-tha dzięki , oczywiście że masz rację i nie chodzi mi o wróżenie z kart bo zdaję sobie z tego sprawę że wszystkie objawy mogą być mylne, ale jak dotąd testy też pokazują nie , okresu brak no ale jeżeli będzie dłuższy ten cykl to nadal by mi nie pokazał test ani beta dopiero w kolejnym tygodniu a ja w poniedziałek rano do innej miejscowości 2 godz w środę rano mam wylot z Polski i tyle słabo to widzę ale spoko ja po prostu zbieram info i tyle

reklama
elle ja to w ogóle teraz ryczę na samo słowo córeczka

matik
ja tez cos przeczuwam ze możesz byc w ciązy. Temperatura ładnie idzie w górę, przytulanki były. Szanse duże.

elmo udanego wyjazdu, buziaki

Do góry