reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam Was na wieczór:-) Dzisiaj dopiero przed chwilą usunęli awarię internetu więc wreszcie mogę Was poczytać, choć pewnie nie nadrobię zaległości:no:
U mnie oczywiście schiza codzienna czy czasem coś nie jest objawem ciąży. dzisiaj np boli mnie brzuch i jedna pierś do tego zmęczenie przez które wypiłam dzisiaj dwie kawy (nie piłam jej od kwietnia)ale powód senności może wynikać z potwornych upałów :-DObiecywałam sobie że nie będę się nakręcać ale chyba się nie da;-)
Pozdrawiam Was wszystkie :tak:
Wam ciężarówki podwójnie życzę zdrówka. :-D

reklama
Elle jak się cieszę że wreszcie przyszła do ciebie owu i zmienił Ci się termin na suwaczku staraniowym
Dorcia co u Ciebie?
Krystianmartin ?
Trzymam za Was &&&&&&&&&&&&&&&&& &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Antosia ...no jak Ci to powiedzieć...wkręcam sobie...boli mnie w dole brzucha-czasami zakłuje jak wstanę szybko,boli lewa pierś....to się nazywa koszmar czekania...do @ zostało 7 dni. Podświadomie czuję że to nie teraz !!! Nie ten cykl !!! Że jeszcze wiele nerwów zjem i wiele testów jednokreskowych przede mną :no::no::no:
Zerknij kochana na mój wykres...teraz tempka powinna spadać czy nie ???

Pogoda się zepsuła...przeszła burza ale nadal jest cholernie gorąco. Zimy nie lubię ale tych upałów też nie kocham :no:

Powiem Wam coś pocieszającego....za tydzień wakacje !!! Nie wiem czemu się tak cieszę-bo ja wakacji nie mam:-D

Antosia ... to razem testujemy 28.06 ??? Ja chyba nie wytrzymam i zrobię sikacza w Niedzielę !!!
Ciekawe na ile człowiek potrafi sam sobie wmówić pewne rzeczy ??? Czy mnie naprawdę kłuje i boli ??? Czy to tylko w mojej głowie ???
Dobija mnie czekanie,ale z Tobą kochana jest mi lżej !!!
Powiedz mi kochana czy wykupowałaś abonament ovufriend ???

Nie mam wakacji bo mój M nie ma urlopu :( Nie dadzą :(
A i ja raczej będę nadal bawić się w nianię :)

Antosiu dla Ciebie za te dwie piękne różowe krechy
&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
A te dla Ciebie Dorcia:tak::-D:-)
Ja też zamierzam testować w niedzielę:-D

reklama
Do góry