reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Antosia79 bardzo dziekuje.

Mozecie mi wyslac linka do SYLK
bo niewiem jaki mam kupic lepiej wiekszy czy mniejszy i ile stosowac go i do srodka czy jak.

Wiem bezsensu pytania ale jestem w tym calkiem glupia.

A co myslicie o tym zeby zaraz po okesie stosowac lactowaginal tak przez 4 dni (wiem ze sa to tabletki) jedna rano druga wieczorem,potem krem vitagin c czy rephresh niewiem co jest lepsze ??
I przed i po stosunku sylk stosunek planuje 12 13 14 dc ???
Czy dobry plan mam ????

reklama
Mamakaja ACC i wapno też nasz cytrynian to mieszanka wybuchowa, ja i Lukaa się tak urządziłyśmy kilka stron wcześniej.

Piranha koty jak weźmiesz spokojnego są super ;) a jak się budzą wcześniej to idą do drugiego pokoju :)

krystianmartin no ja nie mam się czym pochwalić...jak mówiłam czekam na lipcową owulkę...ehhhh...nie chce mi się nic więcej pisać :no:

Ja nie mam się czym pochwalić:no: Test o czułości 10 (bobo test) wyszedł negatywny. Temperatura nie wskazuje na implantację:no:
Dorcia zrób test za dwa dni, bo u Ciebie na wykresie widać że prawdopodobnie wczoraj mogło dojść do zagnieżdżenia :tak:

Antosia, Dorcia nie martwcie się, Ja to już wiem na 100%, ze ten cykl mój stracony, Przytulasy 8dc a owu dzisiaj czyli 15dc. Nie ma szans. Ale wiecie co dopiero dzisiaj zobaczyłam co to test owu + haha, krecha 3 razy mocniejsza niz kontrolna aż w szoku byłam. MOze to te zioła? Śluz ładny rozciągliwy ale nie gęsty jak ostatnio. No cóz za tydzień wyjeżdżam, może wtedy.
Dziewczyny jak to sie mówi póki nie ma @ wszystko jest możliwe.
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Polisia kochana a co Wam pomogło na kaszel? U mnie coraz gorzej ze zdrowiem,kaszel nie daje mi spokoju:tak:
Piranha ja uwielbiam pieski więc polecam psa. Ale wiecie co wczoraj wyczytałam? Jeśli często w mieszkaniu boli nas głowa warto… przygarnąć kota. Te zwierzęta są naturalnymi „elektrowniami” jonów ujemnych. Wystarczy głaskać futrzaka przez 5 minut, aby zmniejszył się ból głowy i polepszyło samopoczucie. Jony ujemne | EKO BIZNES
Krystianmartin Antosia w lipcu nam się uda !!!!!!!!!!!!!!!
Dorcia
trzymam kciuki za pozytywny test:-)
I przesyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ dla wszystkich pozostałych:tak:

reklama
Och dziewczyny...popłakałam się
Tak bardzo chcę tych dwóch II
Ehhhhhhhhhhhhh, dziękuję Wam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Faktycznie Antosia...czekamy spokojnie-łatwo mówić nie ???

Do góry