reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mamakaja zdrówka dla Ciebie! Wspolczuje, kuruj sie szybko.
Antosia i Twoj i Dorci wykres wyglada dobrze. Pamietaj ze wcale nie musi byc zadnego spadku implantacyjnego &&&&&
Ewelin my to sie widze swietnie rozumiemy.

reklama
Antosia79 bardzo dziekuje.

Mozecie mi wyslac linka do SYLK
bo niewiem jaki mam kupic lepiej wiekszy czy mniejszy i ile stosowac go i do srodka czy jak.

Wiem bezsensu pytania ale jestem w tym calkiem glupia.

A co myslicie o tym zeby zaraz po okesie stosowac lactowaginal tak przez 4 dni (wiem ze sa to tabletki) jedna rano druga wieczorem,potem krem vitagin c czy rephresh niewiem co jest lepsze ??
I przed i po stosunku sylk stosunek planuje 12 13 14 dc ???
Czy dobry plan mam ????

Ja miałam ten sylk, tylko kupiony na allegro Sylk naturalny lubrykant 50 ml http://www.apo-discounter.pl/sylk-naturalny-lubrykant-p-6523.html
Ja stosowałam gynoflor od 6dc do owulacji jedną tabletkę godzinę przed stosunkiem

Ostatnia edycja:
hej wszystkim:-)
antosia , dorcia czekam na II kreseczki na testach ciążowych 3mam kciukasy za to żebyście zafasolkowały i nie puszczam:tak:
antosia jakiego termometru owulacyjnego używasz?

dziewczyny jak to jest z tą temp mężczyzn korzystną dla plemniczków x wiem jajeczka muszą mieć ciepło, mój m pracuje niestety w chłodni taki ziomb tam jest...tzn że nie mam szans na córeczkę??chyba sie pochlastam same nie korzystne warunki spełniam tj jakaś masakra:wściekła/y:

Niech mąż stosuje gorące kąpiele i to długie:tak:

Antosia

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Może to plamienie to była implantacyjne ??? Na pewno tak:tak: Często zdarza się że nie ma spadku temp a jest plamienie !!!

Odezwałam się do Ciebie na priv:sorry2:

Wczoraj rano byłam podłamana że tak czuły test nic nie pokazał, bo miałam nadzieję że mój M dostanie trzeci prezent na dzień ojca (chłopcy dali mu po flakoniku perfum). Wieczorem zobaczyłam taki różowy śluz, ale było go niewiele i troszkę się ucieszyłam :tak:no i jeszcze cały czas mam wrażenie że napinam brzuch jakbym chciała siku i próbuję go rozluźnić ale bezskutecznie. Wiem że świruję ale chyba jeszcze mam nadzieję...
Zdrówka wszystkim życzę, bo pogoda jest straszna-jak nie upały to plucha i zimno:szok:

Antosia...też miałam wizję że mój M dostanie na Dzień Ojca teścior z pięknymi II....i doooopa :no:

Musimy czekać -nie ma wyjścia !!! Wiem że jest to dobijające i człowiek chodzi jak ćma, myśli tylko o jednym...a raczej o dwóch kreskach. Damy radę !!!

Dorcia Ale by było super jak byśmy miały obie termin na 8 marca 2014 :-D

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Antosia
A nasi M prezent na Dzień Ojca ...wprawdzie kilka dni "po" ale cóż !!!

Trzymam kochana ...trzymam....prasowanie leży od kilku dni nie tknięte !!!
&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry