reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Macy tak patrzycie z boku bardziej trzezwo. Masz racje musze wyluzowac ;-)
Oczy niebieskie a myslisz wracac do pracy?
Antosia
Elle
Mamawczesniaka
Araki
.........
gdzie was wcielo? :)

reklama
Elmo, mnie nigdzie nie wcięło, od rana Was czytam, ale nie mam nic mądrego do odpisania ;-)
Chyba jeszcze nie było u mnie owu, bo dziś tempka dalej niska i wczoraj miałam bardzo silne bóle owulacyjne, zdychałam cały wieczór... ale na staranka znalazłam siły :-D Mężulek mnie zaskoczył, bo już chciałam wczoraj odpuścić też ze względu na tę naszą dyskusję przedwczorajszą, a tu on sam stwierdził, że skoro boli, znaczy trzeba zintensyfikować starania ;-)

mamakaja, ja nie patrzę na kalendarz chiński, bo z synkiem mi się nie sprawdził żaden, a teraz pokazuje mi syna aż do października a tyle nie wytrzymam ;-)

Elmo ja Ci dam TY TY TY Łobuzie :) pewnie, że chłop tam mieszka a cynk nic w tym calym planowaniu Ci nie przeszkodził, uwierz w to bo tak jest :)
Ewelin u Ciebie to już ze 100raz pisalam, że babeczka I nie ma inaczej zobaczysz :)
a Verita w sumie nie zrobiła nic by chłopa mieć bardziej jej zalezało na dziecku niż na konkretnej płci, wiadomo chciała syna, ale nie tak bardzo by jakos specjalnie walczyć o spelnienie tego marzenia wiec jej staraniami nie ma sensu sie sugerować :)
oczy niebieskie u Ciebie to też syn na pewno bo tez sie porządnie przyłozylaś :)
macy ja mieszkam w Eire I tutaj pierwsze usg tak jak UK w 12 tyg. a drugie mieszy 20 a 22i dopiero na tym drugim powiedzą jaka pleć na tym w 12 tyg nie ma szans mówią, ze za wczesnie ;)
mamakaja ja w planuwani w ogóle bym sie kalendarzem chińskim nie sugerowała bo dla mnie to lipa... widze po sobie, że z Majka miał być syn a jest córka I to dzieki zakawaszaniu nie planowaniu hehehe ;) wówczas wypiłam morze coli light I zjadąlm mnóstwo miesa + jogurty kefiry itp. I nawet kalendarze chińskie nie dały rady by to zmienić :) wiec ja Ci sugeruje odpuść chińczyków :)

pozdrawiam Was I zaglądam, trzymając kciuki :)

Niebieskie oczy mam nadzieje że szybko mdłości miną( ja miałam ale dawało radę ale jak pomyśle jak ktos ma caly czas mdłości to tylko moge wspołczuć)
macy pieknie to popisałaś, moge sobie tylko wyobrazić twoje uczucie i twoja minę jak sie dowiedzilałas że to upragniona dziewczynka (łezka mi sie w oku kręci). A uśmiech miałaś pewnie na około głowy hehe, mąż pewnie nie musiał sie juz pytac co będzie.

tak elmo "doceniaj to że nie śmierdzi" haha fajna jesteś.
araki to fajnego masz mężulka. Zresztą oni tacy są smieszni. Mój tez gadal że nie ma co sie napinac i to wszystko bzdury ale jak powiedziłama że stranka chce 7, 9 i 11 dc to tego 11 dnia sam przyszedł i powiedzial ok jak chcesz i tego 11 to spoko. Wkurzał sie że podług kalendarza robimy jak wskazałałam jeszcze wieczór 17 dnia ale cicho robil swoje i nie moge powiedziec "zrobił".

maranKochana jesteś. opierdzielisz nas i bardzo dobrze. musi ktos tutaj nad nami czuwać i na nogi stawiać. A tak patrze na twoje opisy twoich dziewczynek, ważyły ponad 4 kg- duze babeczki. mój starszy byl 2600 a drugi 3100 a ledwo co urodziłam. jejku zaczynam już czasami myśleć o porodzie, pociesza mnie fakt że to juz ostatni raz będzie.

ok, dzięki za odpowiedzi i wsparcie:-)
Teraz podjadam sobie żurawinę suszoną, bo coś słodkiego mi się chciało.Ale w składzie ma : żurawinę suszoną(rzecz jasna :) ),cukier trzcinowy i olej słonecznikowy. Czy nie za słodka jeśli ma ten cukier?
Ewelin czyli u Was nie było codziennych staranek a co kilka dni?
Oczy niebieskie też Ci życzę żeby te mdłości minęły, pamiętam swoje z synkiem jak byłam w ciąży.Coś strasznego:szok:
Elmo dobrze, że u Ciebie już lepiej bo te upały + mdłości to coś strasznego;-)

Ewelin trójeczkę dzieci będziesz miała.Dwóch chłopców i córeczkę.Też planuję jeszcze dwójkę:-) Syn chce brata i siostrę mieć:tak:

dziewczyny czy to wedlu was chlop? bo wedlu mnie dziewczynka a lekarz powiedzial ze chlop
attachment.php

reklama
wlasnie dziewczynki odpowiedzcie, to zdjecie powyżej to moja dzidzi i gin twierdzi ,ze chlop:-D Darenko dziekuje, ze wkleilas zdjecie, kochana jestes:tak:Dziewczyny licze na WAS!!!

Do góry