reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witajcie dziewczyny, co do zakwaszania, ja teraz w wakacje na urlopie dietke odpusciłam sobie ale jedlismy duzo ciepłych posiłkow, tylko na sniadanie cos na zimno, ale nie zawsze, jadłam zupy i obiadokolacje na ciepło, a teraz jak mierzyłam ph w okolicach owulacji to miałam 4,5. Zastanawiam sie czy to nie dziwne trochę :)

reklama
Elmo- fajna jesteś, z tym wertowaniem od rana nubów;-):-) Cała nasza kochana ELmo:-) ALe chyba wszsytkie byśmy tak robiły;-):rofl2:

maggie- i bez suplemntów tyle miałaś ph? to sper ! Ja aż tak dobrze nie mam , bez supłów mam wyższe

Ostatnia edycja:
Lakaa jak widzisz moja głupota nie ma granic :-D

Czarna
wczoraj z tego wszystkiego zapomnialam, wybacz... WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN!!! Co tam u Milana?

Elmo no powiem szczerze że nie wystartowałam raczej był falstart, po prostu scykorowałam trochę, na urlopie miałam próbować ale miałam niepłodne, w dodatku mialam jakiś pokićkany cykl. A w związku z tym ze dwa tygodnie nie brałam na urlopie kwasu foliowego bo zapomniałam zabrać więc stwierdziłam że poczekam na sierpniowy cykl, także pewnie gdzies pod koniec miesiąca pierwsza próba będzie :)

jejku i ja przepraszam, nawet nie wiedziałam ale oczywiście
Czarna WSZYTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN.
Pozrowienia dla malucha

elmo ja akurat się nie dziwię że wertujesz strony z nubami, haha . Jak mogłoby być inaczej. Ale naprawde dla mnie męski ptaszej jest taki jakiś szpiczasty. ja jak zobaczyłam takie coś z moim młodszyn w 12 stym tygodniu tylko od dolu tu juz wiedziałam co to jest, chociaż lekarz mówił że to nic nie znaczy.

A ja 19 tego to chyba zejde, oszaleje i nie wiem co jeszcze. wiesz dokładnie jak to jest kocha się dzieciątko bo to nasza mała kruszynka ale jednak to marzenie, ehh oby nie było tylko marzeniem. I wiem dziewczyny z boku na to patrzące mówią że uda się, że komu jak nie wam. I może maja rację-dobrze ze je mamy ale póki się nie dowiemy to ta nasza niepewność będzie nas męczyła.

witam
Jak tak czasem zaglądam do Was dziewczyny, z sentymentu,
widze, ze tutaj dużo się dzieje, fajnie, ze coraz więcej jest zaciążonych,

Elmo ja tez mysle, że chłopczyk u ciebie bedzie, ale najważniejsze, ze dzidzia zdrowa, nie wiem
czy Ci pisałam, ale my mieszkamy bardzo blisko siebie, jak Twoje samopoczucie , lepiej troszke?
Daria co u Ciebie??? jak się czujesz
Przepraszam że nie odniosę sie do wszystkich ale nie pamietam Waszych ników
Wszystkim ciężarnym życze szceśliwych ciąż,
strającym sie żeby szybko zobaczyły dwie kreseczki

reklama
Witam dziewczyny:-)
Elmo niestety nie miałam czasu wczoraj wejść i zobaczyć Twojego bobaska:-) Dziś zobaczyłam, jest piękny, gratuluję:-)
Czarna stooo lat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
Ewelin nie denerwuj się będzie dobrze;-)pamiętaj żeby po wizycie, zdjęcia małej ciotkom przesłać;-) tu na bb:-)
Antosia Elle Dorcia Matik i reszta, trzymam kciuki za ten cykl:-)
Pozdrawiam;-)

Do góry