reklama
Aga_27
Ciężarówka :)
Kachna bardzo dziękuję!
Ale na szczęście udało mi się kupić.
2 fiolki leżą w lodówce i oczekują przyszłego tygodnia.
Jestem nienormalna
Wiem
Nie sądziłam, że tak trudno zdobyć Pregnyl. Jak w Novum powiedzieli, ze nie mają to zaczęłam obdzwaniać apteki całodobowe. I w jednej mieli 7 fiolek. Wiec wsiadłam w auto i byłam tam w tempie ekspresowym
Ale spać będę spokojnie wiedząc, że go mam
Ale mam ZA**BISTY humor! Uda się, w końcu się uda!
Edit: Humor mam do bani. Wzięłam na noc tabletkę Bromergonu. Po dwóch godzinach myślałam, że umrę. Teraz też jest tragicznie. Chce mi się wymiotować, zalewa mnie pot, po czym zaczynam się trząść z zimna, mam zawroty i bóle głowy. Koszmar!
A zaraz muszę jakoś dowlec się do pracy i przetrwać 8 godzin. Nie wiem jak to zrobię. Mam doła

Ale na szczęście udało mi się kupić.
2 fiolki leżą w lodówce i oczekują przyszłego tygodnia.
Jestem nienormalna

Nie sądziłam, że tak trudno zdobyć Pregnyl. Jak w Novum powiedzieli, ze nie mają to zaczęłam obdzwaniać apteki całodobowe. I w jednej mieli 7 fiolek. Wiec wsiadłam w auto i byłam tam w tempie ekspresowym

Ale mam ZA**BISTY humor! Uda się, w końcu się uda!

Edit: Humor mam do bani. Wzięłam na noc tabletkę Bromergonu. Po dwóch godzinach myślałam, że umrę. Teraz też jest tragicznie. Chce mi się wymiotować, zalewa mnie pot, po czym zaczynam się trząść z zimna, mam zawroty i bóle głowy. Koszmar!

Ostatnia edycja:
Aga , ja też objeździłam kilka aptek i nigdzie nie ma Pregnylu. Nikt nie jest w stanie mi powiedzieć dlaczego nie ma. Dostałam też w końcu w całodobowej. Może tam robią duże zapasy leków.
Kiedy idziesz do ginki na zastrzyk pregnylu? Ja w poniedziałek.
Stara po co katujesz się tym Bromkiem?? Wyniki masz niezłe.
Kiedy idziesz do ginki na zastrzyk pregnylu? Ja w poniedziałek.
Stara po co katujesz się tym Bromkiem?? Wyniki masz niezłe.
AniaSm
Fanka BB :)
Aga w jakiej dawce masz ten bromergon?? no i może lepiej go nie bierz jeśli nie musisz , ja miałam kiepską prolaktyne i brałam pół tabletki 

Aga_27
Kochane monitoring zaczynam w poniedziałek. Jak pęchol urośnie (a mam taką nadzieję) do 20-25 mm to podadzą mi Pregnyl. Co do Bromka - prolaktyna przy staraniach powinna być do 300, a ja mam ponad 560! Co z tego, że norma jest do 600. Przemęczę się te kilka dni i potem mam nadzieję, że będzie dobrze :-)
Ania mam brać na noc 1 tabletkę
Ania mam brać na noc 1 tabletkę
AniaSm
Fanka BB :)
a może bierz tylko połówkę , skoro nie masz dużo przekroczonej
Aga_27
Aga to jeśli dostaniesz pregnyl w poniedziałek to może w tym samym dniu uda nam się zajść, bo podobnie pękną nam pęcherzyki... hehehehehe
Tere fere zgadzam się

Jesteśmy dogadane

P.S. Który to będzie Twój dc?
Ania tak właśnie się zastanawiam czy nie połówkę brać...
reklama
Podziel się: