reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można zajść w ciąże mając endometriozę???

Aga_27 a skąd jesteś bo ja mam dwa zastrzyki w lodówce mogłabym ci pożyczyć jakbyś nie mogła dostać, ja też kiedyś nie mogłam i kuzynka przywiozła mi go z Czech.

reklama
Kachna bardzo dziękuję!
biggrin.gif

Ale na szczęście udało mi się kupić.

2 fiolki leżą w lodówce i oczekują przyszłego tygodnia.
Jestem nienormalna
wink2.gif
Wiem
p.gif

Nie sądziłam, że tak trudno zdobyć Pregnyl. Jak w Novum powiedzieli, ze nie mają to zaczęłam obdzwaniać apteki całodobowe. I w jednej mieli 7 fiolek. Wiec wsiadłam w auto i byłam tam w tempie ekspresowym
wink2.gif
Ale spać będę spokojnie wiedząc, że go mam
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

Ale mam ZA**BISTY humor! Uda się, w końcu się uda!
laugh.gif

Edit: Humor mam do bani. Wzięłam na noc tabletkę Bromergonu. Po dwóch godzinach myślałam, że umrę. Teraz też jest tragicznie. Chce mi się wymiotować, zalewa mnie pot, po czym zaczynam się trząść z zimna, mam zawroty i bóle głowy. Koszmar!
unhappy.gif
A zaraz muszę jakoś dowlec się do pracy i przetrwać 8 godzin. Nie wiem jak to zrobię. Mam doła
no.gif

Ostatnia edycja:
Aga , ja też objeździłam kilka aptek i nigdzie nie ma Pregnylu. Nikt nie jest w stanie mi powiedzieć dlaczego nie ma. Dostałam też w końcu w całodobowej. Może tam robią duże zapasy leków.
Kiedy idziesz do ginki na zastrzyk pregnylu? Ja w poniedziałek.
Stara po co katujesz się tym Bromkiem?? Wyniki masz niezłe.

Kochane monitoring zaczynam w poniedziałek. Jak pęchol urośnie (a mam taką nadzieję) do 20-25 mm to podadzą mi Pregnyl. Co do Bromka - prolaktyna przy staraniach powinna być do 300, a ja mam ponad 560! Co z tego, że norma jest do 600. Przemęczę się te kilka dni i potem mam nadzieję, że będzie dobrze :-)

Ania mam brać na noc 1 tabletkę :)

Aga to jeśli dostaniesz pregnyl w poniedziałek to może w tym samym dniu uda nam się zajść, bo podobnie pękną nam pęcherzyki... hehehehehe

Aga to jeśli dostaniesz pregnyl w poniedziałek to może w tym samym dniu uda nam się zajść, bo podobnie pękną nam pęcherzyki... hehehehehe

Tere fere zgadzam się :-D :-D :-D
Jesteśmy dogadane :-p

P.S. Który to będzie Twój dc?

Ania tak właśnie się zastanawiam czy nie połówkę brać...

reklama
Do góry