A może jednak)) Trzymam za ciebie kciuki!! A jeżeli to niestety choroba, to mam nadzieję, że szybko przejdzie!
Dzięki
buzka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A może jednak)) Trzymam za ciebie kciuki!! A jeżeli to niestety choroba, to mam nadzieję, że szybko przejdzie!
testowałaś??? daj znać bo się zastanawiam co z Tobą??Ja wczoraj zatestowałam, niestety jedna krecha, ale nic nie zapowiada @, tempka utrzymuje się wysoko, żadnych objawów. Wydaje mi się, że to przez ten mój wyjazd mi sie owulka przesunęła i tyle, czekam teraz do weekendu i jak sytuacja sama się nie wyjaśni, to znowu będę tesowała...także prosze o kciuki)
wiesz lekarze różnie podchodzą do pacjentów , ja mimo wszystko chciałabym wiedzieć czy zażywanie hormonów daje jakiś efektDo AsiaSm
Własnie dobrze ze piszesz to co myslisz i jestes szczera Ten lekarz wogole chciał zebym za rok sobie przyszła do kontoli bo wczesniej nie ma potrzeby ale ja powiedzałam ze za pół roku przyjde A to jest u mnie tak jak ci pisałam ze musze brac te hormony zeby torbiel sie nie powiekszał żeby był cały czas taki jaki jest lub zeby sie zmniejszał chyba ze gdyby cos sie działo to mam odrazu jechac ale ja go mam juz pare mies i mimo to ze brałam za słabe leki to on nie rosł dlatego moge z nim normalnie zyc do planowanej ciazy a gdyby mi usunął torbiel to tez musiałabym byc na hormonach po operacji a zdaza sie i tak bo moja kuzynka ma endo i zrobili jej operacje i mimo to ze bierze hormony to juz ma nowe torbiele i ogniska zapalne na jajnikach pisze to co mi powiedzał lekarz i mam nadzieje ze on mi dobrze radzi bo szczerze duzo o tym mysle pozdro
Mnie dzisiaj w nocy brzuch bolał, jak na @ i teraz też, także nie mam złudzeń... Już mnie to wszystko wnerwia. Wikulaa, Asienka - trzymam kciuki :-) Mam Nadzieję, że Wam się uda.