reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy można zajść w ciąże mając endometriozę???

reklama
Kachna gratuluję, 5kg to spory sukces,:szok: a z Nowym Rokiem przyjdą na pewno dobre zmiany.:tak: U mnie też wszystkie odchudzały się na Dukanie. większość wróciła do wagi, ale te które dbają o siebie, do tej pory są szczuplaczki.:-)

AniaSm, ja właśnie nigdy nie robiłam z winkiem, chciałabym ale boję się że spierdzielę.:baffled: Sernik śmietanowiec jest bomba! :rofl2:Wyjdzie, wyjdzie...

Miliaa, noooo ja też tak miałam, i nawet jeszcze tak mam:shocked2:, ale na początku to było bardzo dziwne, że coś tam w środku jest,a ja nie mam objawów i nic nie czuję.:-p

Gatto, ja mojemu kupiłam wkrętarkę boscha... heheheh taki świąteczny prezencik..hihihihi:-D:-D

Tere fere o widzisz, kurcze nie pomyslalam, ale co by moj wkrecal i wykrecal??:eek:

Kupilam mu koszule i krawat...przyszedl z pracy wkurwiony na funty i powiedzial, ze nie da rady tak pracowac, w takim wyscigu szczurow i w ogole:-(Kurcze...takie czasy nam nastaly...cholera!!

tere fere...ja kochana tez wlasnie nie mam objawow za bardzo, czuje sie super. rano tylko mnie mdli, ale zjem cos szybko i jest ok...czasem bardziej mnie mdlilo po hormonach ktore bralam.
poza tym czasem boli mnie brzuch jak na @ ale juz coraz rzadziej...
ehhh...meczy mnie kiedy ta betke zrobic...mysle o sobocie, jak dobrze wyjdzie to moze przynajmniej nie bede sie na swieta stresowac, ze cos jest nie tak;-)
bo ja to taka panikara jestem troche, wiec jakbym przesadzala to dajcie mi w łeb:confused2:

Miliaa mysle, ze wszystkie jestesmy przewrazliwione...na poczatku ciazy chyba kazda chcialaby byc podlaczona do usg calodobowego :-D

Gatto, ja bym chciała codziennie do tej pory podglądać Tymka. Mogłabym mieć aparat USG w domu:-)hihihihihi

Milliaa, zrób sobie, będziesz spokojniejsza, bo na pewno i tak nie uwierzysz jeszcze w małego robaczka:tak:

Ejjj, babki wstrętne! Co jest z Wami????

Sprzątanie , gotowanie? Może przeniosłyście się na inny wątek??? Proszę mi tu wszystko napisać.

Ja zapierdzielam, bo u mnie szał w robocie jak przed każdą Gwiazdką. Pracuję od 8.00 do 19.00. Jestem więc wytłumaczona... Teraz Wy, proszę się tłumaczyć, raz dwa trzy!
Nawet mi się zrymowało.:-D

helol, ja tez jakos bardziej zagoniona w te dni przedswiateczne choc teoretycznie powinnam sie oszczedzac.
Wczoraj bylismy na usg III trymestru, Mala ma 40 cm i wazy 1460 g. Ogolnie wszystkie parametry w normie. Lozysko mam nadal nisko, wiec cesarka bedzie jak nic.

Bigos ugotowany, dzis sobie wsadze schaba w marynate i pewnie jutro go juz upieke, a w poniedzialek z rana planuje piernika zrobic. No i oczywiscie przygotowac cos na wigilie, choc jestesmy tylko we 2, wiec malo trzeba.

reklama
U mnie przygotowania do świąt pełną parą ryba po grecku zrobiona, farsz na pierogi i krokiety też, makaron na makiełki już w zeszłym tygodniu zrobiłam, dzisiaj jeszcze udało mi się zrobić gołąbki ale z kapustą w środku a ciasta będę robić jutro a pierogi, krokiety, ryby i sałatkę to już na świeżo we wigilię.

miliaa oszczędzaj się, napewno będzie dobrze.:-D

Do góry