reklama
Kachna gratuluję, 5kg to spory sukces,
a z Nowym Rokiem przyjdą na pewno dobre zmiany.
U mnie też wszystkie odchudzały się na Dukanie. większość wróciła do wagi, ale te które dbają o siebie, do tej pory są szczuplaczki.:-)
AniaSm, ja właśnie nigdy nie robiłam z winkiem, chciałabym ale boję się że spierdzielę.
Sernik śmietanowiec jest bomba!
Wyjdzie, wyjdzie...
Miliaa, noooo ja też tak miałam, i nawet jeszcze tak mam
, ale na początku to było bardzo dziwne, że coś tam w środku jest,a ja nie mam objawów i nic nie czuję.
Gatto, ja mojemu kupiłam wkrętarkę boscha... heheheh taki świąteczny prezencik..hihihihi

a z Nowym Rokiem przyjdą na pewno dobre zmiany.
U mnie też wszystkie odchudzały się na Dukanie. większość wróciła do wagi, ale te które dbają o siebie, do tej pory są szczuplaczki.:-)AniaSm, ja właśnie nigdy nie robiłam z winkiem, chciałabym ale boję się że spierdzielę.
Sernik śmietanowiec jest bomba!
Wyjdzie, wyjdzie...Miliaa, noooo ja też tak miałam, i nawet jeszcze tak mam
, ale na początku to było bardzo dziwne, że coś tam w środku jest,a ja nie mam objawów i nic nie czuję.
Gatto, ja mojemu kupiłam wkrętarkę boscha... heheheh taki świąteczny prezencik..hihihihi

Tere fere o widzisz, kurcze nie pomyslalam, ale co by moj wkrecal i wykrecal??
Kupilam mu koszule i krawat...przyszedl z pracy wkurwiony na funty i powiedzial, ze nie da rady tak pracowac, w takim wyscigu szczurow i w ogole:-(Kurcze...takie czasy nam nastaly...cholera!!

Kupilam mu koszule i krawat...przyszedl z pracy wkurwiony na funty i powiedzial, ze nie da rady tak pracowac, w takim wyscigu szczurow i w ogole:-(Kurcze...takie czasy nam nastaly...cholera!!
tere fere...ja kochana tez wlasnie nie mam objawow za bardzo, czuje sie super. rano tylko mnie mdli, ale zjem cos szybko i jest ok...czasem bardziej mnie mdlilo po hormonach ktore bralam.
poza tym czasem boli mnie brzuch jak na @ ale juz coraz rzadziej...
ehhh...meczy mnie kiedy ta betke zrobic...mysle o sobocie, jak dobrze wyjdzie to moze przynajmniej nie bede sie na swieta stresowac, ze cos jest nie tak;-)
bo ja to taka panikara jestem troche, wiec jakbym przesadzala to dajcie mi w łeb
poza tym czasem boli mnie brzuch jak na @ ale juz coraz rzadziej...
ehhh...meczy mnie kiedy ta betke zrobic...mysle o sobocie, jak dobrze wyjdzie to moze przynajmniej nie bede sie na swieta stresowac, ze cos jest nie tak;-)
bo ja to taka panikara jestem troche, wiec jakbym przesadzala to dajcie mi w łeb

Ejjj, babki wstrętne! Co jest z Wami????
Sprzątanie , gotowanie? Może przeniosłyście się na inny wątek??? Proszę mi tu wszystko napisać.
Ja zapierdzielam, bo u mnie szał w robocie jak przed każdą Gwiazdką. Pracuję od 8.00 do 19.00. Jestem więc wytłumaczona... Teraz Wy, proszę się tłumaczyć, raz dwa trzy!
Nawet mi się zrymowało.
Sprzątanie , gotowanie? Może przeniosłyście się na inny wątek??? Proszę mi tu wszystko napisać.
Ja zapierdzielam, bo u mnie szał w robocie jak przed każdą Gwiazdką. Pracuję od 8.00 do 19.00. Jestem więc wytłumaczona... Teraz Wy, proszę się tłumaczyć, raz dwa trzy!
Nawet mi się zrymowało.

helol, ja tez jakos bardziej zagoniona w te dni przedswiateczne choc teoretycznie powinnam sie oszczedzac.
Wczoraj bylismy na usg III trymestru, Mala ma 40 cm i wazy 1460 g. Ogolnie wszystkie parametry w normie. Lozysko mam nadal nisko, wiec cesarka bedzie jak nic.
Bigos ugotowany, dzis sobie wsadze schaba w marynate i pewnie jutro go juz upieke, a w poniedzialek z rana planuje piernika zrobic. No i oczywiscie przygotowac cos na wigilie, choc jestesmy tylko we 2, wiec malo trzeba.
Wczoraj bylismy na usg III trymestru, Mala ma 40 cm i wazy 1460 g. Ogolnie wszystkie parametry w normie. Lozysko mam nadal nisko, wiec cesarka bedzie jak nic.
Bigos ugotowany, dzis sobie wsadze schaba w marynate i pewnie jutro go juz upieke, a w poniedzialek z rana planuje piernika zrobic. No i oczywiscie przygotowac cos na wigilie, choc jestesmy tylko we 2, wiec malo trzeba.
reklama
U mnie przygotowania do świąt pełną parą ryba po grecku zrobiona, farsz na pierogi i krokiety też, makaron na makiełki już w zeszłym tygodniu zrobiłam, dzisiaj jeszcze udało mi się zrobić gołąbki ale z kapustą w środku a ciasta będę robić jutro a pierogi, krokiety, ryby i sałatkę to już na świeżo we wigilię.
miliaa oszczędzaj się, napewno będzie dobrze.
miliaa oszczędzaj się, napewno będzie dobrze.

Podziel się: