reklama
Gatto, moja droga już we trójkę jesteście, bo mała już fajna kobita, też potrzebuje zjeść coś pysznego
miliaa, nie martw się na zapas, na początku lekkie plamienia to norma, ale jeśli Cię coś niepokoi to lepiej idź na izbę przyjęć.
kachna, ale Ty to kuchareczka jesteś....

miliaa, nie martw się na zapas, na początku lekkie plamienia to norma, ale jeśli Cię coś niepokoi to lepiej idź na izbę przyjęć.
kachna, ale Ty to kuchareczka jesteś....

Plan na dzisiaj wykonany:-) teraz mam wolne, tere fere bardzo lubię gotować szkoda, że mam tendencję do przybierania na wadzę i nie mogę sobie za bardzo podjeść tego co ugotuję, chociaż teraz zrobiłam sobie przerwę w diecie, miałam plan schudnąć 6 kg w 6 tygodni i udało się, a po świętach jeszcze 2 kg i przejdę na fazę 3.
Sony no to czekamy teraz na Twój okres:-);-):-);-):-)
Kachna dużo schudłaś, więc uważaj na świąteczne przysmaki
Ja od rana posprzątałam łazienkę i resztę czasu spędziłam w kuchni. Ugotowałam susz, barszczyk czerwony, warzywa na sałatkę, upiekłam ciastka, gotowałam bigos, no i..................... dodałam do niego wina pierwszy raz! No i zrobiłam 150 pierogów z małżem. Są z kapustą i grzybami, mięsem i szpinakiem. Padam z nóg,a kręgosłup mnie tak boli, że najchętniej wzięłabym ketonal
Zostało mi na jutro wieczór ciasto brownie i pokroić sałatkę.
Święta mogą już przyjść:-):-):-) Będę siedziała i zajadała się dobrym jedzonkiem
i przybierała na wadze, bo jakoś kurczę stoję w miejscu. Nie mam jeszcze 5 kilo, choć bęben już jest duży.
Kachna dużo schudłaś, więc uważaj na świąteczne przysmaki

Ja od rana posprzątałam łazienkę i resztę czasu spędziłam w kuchni. Ugotowałam susz, barszczyk czerwony, warzywa na sałatkę, upiekłam ciastka, gotowałam bigos, no i..................... dodałam do niego wina pierwszy raz! No i zrobiłam 150 pierogów z małżem. Są z kapustą i grzybami, mięsem i szpinakiem. Padam z nóg,a kręgosłup mnie tak boli, że najchętniej wzięłabym ketonal

Zostało mi na jutro wieczór ciasto brownie i pokroić sałatkę.
Święta mogą już przyjść:-):-):-) Będę siedziała i zajadała się dobrym jedzonkiem
i przybierała na wadze, bo jakoś kurczę stoję w miejscu. Nie mam jeszcze 5 kilo, choć bęben już jest duży.Kurcze wcielo mi posta, co go napisalam kilka godzin temu!!!
Chcialam napisac, ze gratki dla Gienka, bo ma juz swoje slodziaki po drugiej stronie brzucha! Gieniek opowiedz jak bylo!!!!!!!!jak znajdziesz chwilke oczywiscie!
Sony dawaj przepis na salatke sledziowa co twoj robi (jak dobra oczywiscie)
Tere fere ja jestem 7 na plusie!! teraz to juz moze nawet wiecej, po bigosie, ciastach, a juz po swietach to tragedia bedzie

Chcialam napisac, ze gratki dla Gienka, bo ma juz swoje slodziaki po drugiej stronie brzucha! Gieniek opowiedz jak bylo!!!!!!!!jak znajdziesz chwilke oczywiscie!
Sony dawaj przepis na salatke sledziowa co twoj robi (jak dobra oczywiscie)

Tere fere ja jestem 7 na plusie!! teraz to juz moze nawet wiecej, po bigosie, ciastach, a juz po swietach to tragedia bedzie

liju
Fanka BB :)
Hej laseczki!
Przepraszam, że sie nie odzywałam, ale miałam ciężkie dni i nie chciałam Wam smucić. ale udało mi się pozbierać i teraz żyję tylko myślą że jeszcze 2 miesiące i startujemy z całą procedurą.
Gienuś buziaczki dla maluszków. jak się czujesz skarbie?
Milla super beta
teraz już z górki 8 miesięcy ;-)
terefere a ty nie przesadzać z tym bieganiem ;-) ale pilna mróweczka z ciebie
gatto malutko ci przybyło. Gratuluję!
Ja już mam wszystko porobione: sałatki, ciata, babeczki, rybki i mięska :-) teraz czeka leniuchowanie i wyżerka
Życzę Wam zdrowych, wesołych Świąt. Rodzinnej i ciepłej atmosfery i wszystkiego czego sobie zapragniecie
Przepraszam, że sie nie odzywałam, ale miałam ciężkie dni i nie chciałam Wam smucić. ale udało mi się pozbierać i teraz żyję tylko myślą że jeszcze 2 miesiące i startujemy z całą procedurą.

Gienuś buziaczki dla maluszków. jak się czujesz skarbie?
Milla super beta
teraz już z górki 8 miesięcy ;-)terefere a ty nie przesadzać z tym bieganiem ;-) ale pilna mróweczka z ciebie
gatto malutko ci przybyło. Gratuluję!
Ja już mam wszystko porobione: sałatki, ciata, babeczki, rybki i mięska :-) teraz czeka leniuchowanie i wyżerka
Życzę Wam zdrowych, wesołych Świąt. Rodzinnej i ciepłej atmosfery i wszystkiego czego sobie zapragniecie

bylam w szpitalu kochane, zrobili mi usg i z kropkiem wszystko ok, nic sie nie odkleja, nie ma zadnego krwiaka a plamienia to podobno jeszcze implantacyjne, bo maluch caly czas sie we mnie wgryza i narusza krinki, ktore pekaja...mam odpoczywac i sie nie stresowac a bedzie wszystko dobrze! dodatkowo dostalam duphaston...
Gatto...oczywiscie, ze biore luteine, dopochwowo i doustnie...ja mialam crio na nienaturalnym cyklu, wiec potrzebuje duzo hormonow z zewnatrz..teraz jeszcze ten dupek 3x1 tabl, narazie wszystko sie uspokoilo
kochane moje!
chcialam wam zyczyc Wesolych Swiat, spedzonych w cieplym, rodzinnym gronie. A w Nowym Roku duzo radosci, szczescia i spelnienia wszystkich marzen!
buziak dla wszystkich ode mnie, kropka i meza :*:*
Gatto...oczywiscie, ze biore luteine, dopochwowo i doustnie...ja mialam crio na nienaturalnym cyklu, wiec potrzebuje duzo hormonow z zewnatrz..teraz jeszcze ten dupek 3x1 tabl, narazie wszystko sie uspokoilo

kochane moje!
chcialam wam zyczyc Wesolych Swiat, spedzonych w cieplym, rodzinnym gronie. A w Nowym Roku duzo radosci, szczescia i spelnienia wszystkich marzen!
buziak dla wszystkich ode mnie, kropka i meza :*:*
reklama
madziamadzia
Fanka BB :)

WESOŁYCH ŚWIĄT 

Gieniek gratuluję maluszków ;-) - super prezent na Święta
My zaciskamy nogi do stycznia
, ale zobaczymy jak to będzie ;-)Miliaa gratuluję fasolki

Podziel się: