Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam hiperprolatynymie niezależnie od cyklu. Ginekolog mnie nastraszyła że ma premenopauzę na podstawie tego że się budzę w nocy nie widząc wyników. Mówiła też że jestem bezpłodna bez wynikówCzemu robiłaś badania przed miesiączką? LH, FSH, estradiol i prolaktynę zazwyczaj wykonuje się w 3-5 dniu cyklu, a nie przed miesiączką.
Biorę dostinex, ale badanie zostało wykonane kiedy go obstawiałam na 2 miesiąceCzemu robiłaś badania przed miesiączką? LH, FSH, estradiol i prolaktynę zazwyczaj wykonuje się w 3-5 dniu cyklu, a nie przed miesiączką.
Powiedziała to przez to że się budzę w nocy, a mam dość stresujący tryb życia ostatnio. Wzięłam magnes po badaniach i wyotaminie B oraz D i czuję się lepiej.Okej, tutaj w takim razie nie pomogę, może inna z dziewczyn się wypowie![]()
Lekarz powiedziała Ci że jesteś bezpłodna na podstawie budzenia się w nocy?Mam hiperprolatynymie niezależnie od cyklu. Ginekolog mnie nastraszyła że ma premenopauzę na podstawie tego że się budzę w nocy nie widząc wyników. Mówiła też że jestem bezpłodna bez wyników
Że mam początki menopauzy i pewnie moje amh będzie bardzo niskie. Płakałam cały wieczór i ranoLekarz powiedziała Ci że jesteś bezpłodna na podstawie budzenia się w nocy?
Mam hiperprolatynymie niezależnie od cyklu. Ginekolog mnie nastraszyła że ma premenopauzę na podstawie tego że się budzę w nocy nie widząc wyników. Mówiła też że jestem bezpłodna bez wyników
Ja też majac 23 lata usłyszalam od endokrynologa, ze jestem bezpłodna, bo mam hiperprolaktynemię.Lekarz powiedziała Ci że jesteś bezpłodna na podstawie budzenia się w nocy?
Że mam początki menopauzy i pewnie moje amh będzie bardzo niskie. Płakałam cały wieczór i rano