reklama

Czy te wyniki są dobre?

Ja też majac 23 lata usłyszalam od endokrynologa, ze jestem bezpłodna, bo mam hiperprolaktynemię.

Zaszlam w 2 ciąże, za każdym razem w 1 cyklu starań. A leków na prolaktynę od lat nie biorę, bo nic nie dawały, moja hiperprolaktynemia jest zależna od trybu życia, a nie leków.
Tekst tej lekarki rozwalił mi zycie, bo długo po nim unikałam fajnych facetów, żeby im nie spaprać życia i finalnie wybrałam faceta, który na ojca się nie nadaje kompletnie.

@Kwiatek005 ja nie rozumiem, czemu Ty sobie to robisz. Po kija Ci te wszystkie badania teraz, kiedy się nie starasz. Za 5 lat sytuacja moze być diametralnie inna. Dołujesz się, analizujesz na własne życzenie, a to w tym momencie jest zupełnie niepotrzebne. To nie ma sensu.
Chciałam sprawdzić czy to menopauza, bo ona mi taką diagnozę bez badań wpisała i teraz martwi mnie LH duże na 3 dni przed miesiączka. Skomentowała wyniki, że są ok, ale diagnozę mi dała, a potem do niej napisałam i taką odpowiedź dostałam

Załączniki

• att.JEVU66qpKRI5g9A5bxDwCBSjIAH2PD29yEeOHd2dHP8.jpeg
    att.JEVU66qpKRI5g9A5bxDwCBSjIAH2PD29yEeOHd2dHP8.jpeg
    97,2 KB · Wyświetleń: 11
Ostatnia edycja:
reklama
Chciałam sprawdzić czy to menopauza, bo ona mi taką diagnozę bez badań wpisała i teraz martwi mnie LH duże na 3 dni przed miesiączka
No to olewasz taką diagnozę, bo jest bez sensu, ładu i składu 🤷‍♀️
Nie masz menopauzy w wieku 29 lat. Wklep sobie to do głowy, a badania zrób jak już zaczniecie się starać i te starania nie będą przynosić rezultatu. Teraz to bez sensu.

Nie wiem czy warto się zajmować wynikami teraz, jesli do starań nie podchodzisz.
Bierz leki i tyle. Tak jak wyżej, przez X lat one 100 razy się zmienią...

Chciałam sprawdzić czy to menopauza, bo ona mi taką diagnozę bez badań wpisała i teraz martwi mnie LH duże na 3 dni przed miesiączka. Skomentowała wyniki, że są ok, ale diagnozę mi dała, a potem do niej napisałam i taką odpowiedź dostałam
Widze że korzystasz z Medicovera. Zapisz się do kogoś innego, żeby przeanalizować badania, jeżeli Cię to martwi i chciałabyś konkretów.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry