• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czy te wyniki są dobre?

Ja też majac 23 lata usłyszalam od endokrynologa, ze jestem bezpłodna, bo mam hiperprolaktynemię.

Zaszlam w 2 ciąże, za każdym razem w 1 cyklu starań. A leków na prolaktynę od lat nie biorę, bo nic nie dawały, moja hiperprolaktynemia jest zależna od trybu życia, a nie leków.
Tekst tej lekarki rozwalił mi zycie, bo długo po nim unikałam fajnych facetów, żeby im nie spaprać życia i finalnie wybrałam faceta, który na ojca się nie nadaje kompletnie.

@Kwiatek005 ja nie rozumiem, czemu Ty sobie to robisz. Po kija Ci te wszystkie badania teraz, kiedy się nie starasz. Za 5 lat sytuacja moze być diametralnie inna. Dołujesz się, analizujesz na własne życzenie, a to w tym momencie jest zupełnie niepotrzebne. To nie ma sensu.
Chciałam sprawdzić czy to menopauza, bo ona mi taką diagnozę bez badań wpisała i teraz martwi mnie LH duże na 3 dni przed miesiączka. Skomentowała wyniki, że są ok, ale diagnozę mi dała, a potem do niej napisałam i taką odpowiedź dostałam

Załączniki

• att.JEVU66qpKRI5g9A5bxDwCBSjIAH2PD29yEeOHd2dHP8.jpeg
    att.JEVU66qpKRI5g9A5bxDwCBSjIAH2PD29yEeOHd2dHP8.jpeg
    97,2 KB · Wyświetleń: 42
Ostatnia edycja:
reklama
Chciałam sprawdzić czy to menopauza, bo ona mi taką diagnozę bez badań wpisała i teraz martwi mnie LH duże na 3 dni przed miesiączka
No to olewasz taką diagnozę, bo jest bez sensu, ładu i składu 🤷‍♀️
Nie masz menopauzy w wieku 29 lat. Wklep sobie to do głowy, a badania zrób jak już zaczniecie się starać i te starania nie będą przynosić rezultatu. Teraz to bez sensu.

Nie wiem czy warto się zajmować wynikami teraz, jesli do starań nie podchodzisz.
Bierz leki i tyle. Tak jak wyżej, przez X lat one 100 razy się zmienią...

Po prostu wystraszyłam się diagnozy menopauzy, taką ciąganiem też mam wiślaną w tym centrum przez tą ginekolog co tak wpisała przed badaniami

Chciałam sprawdzić czy to menopauza, bo ona mi taką diagnozę bez badań wpisała i teraz martwi mnie LH duże na 3 dni przed miesiączka. Skomentowała wyniki, że są ok, ale diagnozę mi dała, a potem do niej napisałam i taką odpowiedź dostałam
Widze że korzystasz z Medicovera. Zapisz się do kogoś innego, żeby przeanalizować badania, jeżeli Cię to martwi i chciałabyś konkretów.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry