Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Poczekam jeszcze te parę dni. Testy robiłam z ciekawości bo od samej owulacji bardzo bolą mnie piersi..ale ten trzeci test wyszedł już popołudniu negatywny to może i te „ pozytywy „ jakieś leweMoim zdaniem na obu coś prześwituje. Zrób jutro rano test lub idź na betę
Najbardziej wiarygodny jest test z pierwszego moczu, nie popołudniowy. Szczególnie na początku.Poczekam jeszcze te parę dni. Testy robiłam z ciekawości bo od samej owulacji bardzo bolą mnie piersi..ale ten trzeci test wyszedł już popołudniu negatywny to może i te „ pozytywy „ jakieś lewe![]()
No to fakt jest dopiero 25dc. Nic… zaktualizuje wam sytuację jutro bądź po weekendzie.Najbardziej wiarygodny jest test z pierwszego moczu, nie popołudniowy. Szczególnie na początku.