reklama
MartaMarkry
Fanka BB :)
Tak. Wczesna ciąża.
Tak się cieszę. Dziękuję za odpowiedź... nie wiedziałam jak odczytać wynik haha Młoda przyszła mamaTak. Wczesna ciąża.

MartaMarkry
[
Życzę spokojnej ciazy i aby wszystko było dobrze!
dla spokojnej głowy warto powtórzyć po 48h, aby sprawdzić czy rośnie prawidłowo.Tak się cieszę. Dziękuję za odpowiedź... nie wiedziałam jak odczytać wynik haha Młoda przyszła mama![]()
Życzę spokojnej ciazy i aby wszystko było dobrze!

Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Po to masz na opisie wyniku widełki norm dla danego tygodnia, żeby stwierdzić, czy to ciąża i "jak stara" 
Nudnych 9 miesięcy życzę
Nudnych 9 miesięcy życzę
Moonstone
Moderator
Nie da się w oparciu o betę stwierdzić tygodnia, bo się zazębiają, beta różnie rośnie itp. itd.Po to masz na opisie wyniku widełki norm dla danego tygodnia, żeby stwierdzić, czy to ciąża i "jak stara"
Nudnych 9 miesięcy życzę![]()
maszak
U mnie tyle wynosiła 2 dni przed spodziewaną @. Zrób sobie przyrost po 48 lub 72 h i spokojnie czekaj na wizytę za ok 3 tyg. Trzymam kciukiRobiłam wczoraj i dzisiaj rano test - widać drugą bladą kreskę
nie dziękujęU mnie tyle wynosiła 2 dni przed spodziewaną @. Zrób sobie przyrost po 48 lub 72 h i spokojnie czekaj na wizytę za ok 3 tyg. Trzymam kciuki

reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Nie da się w oparciu o betę stwierdzić tygodnia, bo się zazębiają, beta różnie rośnie itp. itd.można w druga stronę sprawdzić tj. czy beta odpowiada tygodniowi.
Nie chodziło mi o dokładne określanie tygodnia ciąży, bo to pytanie autorka zadała w osobnym poście, tylko o stwierdzenie na podstawie wyniku, że to "młoda" ciąża