Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przebija kreska, powtórz test koniecznie !Witam, czy test jest pozytywny, czy negatywny? czy jest szansa że linia która jest ledwo ledwo widoczna to linia fabryczna?Zobacz załącznik 1482221
20 dzień spóźniania ale ma bardzo nieregularny, 2 miesiące temu przyszedł 50 dni od poprzedniegoA ile do okresu?
20 dzień spóźniania ale ma bardzo nieregularny, 2 miesiące temu przyszedł 50 dni od poprzedniegoTwój test jest dla mnie trochę zalany. A autorki prawdopodobnie pozytywny, ale jeszcze spróbowałabym rano zrobić @aassddff bo ja widzę że się przebija. Tylko pytanie czy nie jest to jakaś fałszywka. Ile dni do okresu?
Mój niestety negatywny
Wlasnie widziałam gdzie indziej gdzie skomentowałaś. Przykro mi. To teraz czekamy na okres i nowa szansa! Do boju!Mój niestety negatywny![]()