• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Czy to ciąża!?!?!??!

Witam, kochałem sie ze swoją dziewczyną 5 marca. Stosunek był w prezerwatywie prezerwatywa nie pękła itd potem nalałem do niej wody nic nie przeciekało. Bardzo sie stresowałem z dziewczyną bo mamy 16 lat. 9 marca zaczęła czuć bóle brzucha takie jak przed okresem. Dostała wtedy lekkiego plamienia. Czuła te bóle przez 10 dni(a właściwie cały czas czuje). 19 marca zrobiliśmy test ciążowy, wyszedł negatywny. 20 marca dziewczyna dostała chyba zatrucie pokarmowe. Dodam jeszcze że ma bardzo nieregularny cykl

reklama
To jej bol brzucha i plamienie ,mogło być owulacja ,lub zaburzeniami hormonalnymi, jeśli ma nieregularny cykl ,to może warto udać się do ginekologa ? Sex byl w prezerwatywie ,ciaza raczej wykluczona

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry