wierzewmarzenia5
Fanka BB :)
mój pierwszy pozytywny test tak wyglądał - gratulacjeTest robiony na 4 dni przed spodziewaną miesiączka. Proszę o opinię czy wy też takie miałyście czy to błąd testu. Z góry dziękuję za odpowiedź![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mój pierwszy pozytywny test tak wyglądał - gratulacjeTest robiony na 4 dni przed spodziewaną miesiączka. Proszę o opinię czy wy też takie miałyście czy to błąd testu. Z góry dziękuję za odpowiedź![]()
Na USG może nie być nic widać, ale jeśli testy wykazują ciążę i beta będzie ładnie rosła to dobry ginekolog po zbadaniu Cię palcami powinien wyczuć rozpulchnienie macicy.Dokladniepost był tylko "luźnym" pytaniem. Staramy się i tak super będzie jak się uda a jeśli nie to po prostu trzeba się starać dalej. Testować się więcej nie będę, beta jak najbardziej jest jedynym wiarygodnym badaniem. Widziałam również odpowiedź że lekarz nic nie zobaczy hmmm bardzo możliwe ale jeśli już wizyta umówiona wcześniej to zawsze warto iść a nie domniemywać w domu co by było gdyby, a może jednak itp
Dziękuję, czekam na wynik bety i strasznie się stresuje bo oczywiście poczytałam opinie o teście check and go który zrobiłam i nie wypada najlepiej..Gratulacje![]()
Beta 48,9 także jestem w ciąży!Dziękuję, czekam na wynik bety i strasznie się stresuje bo oczywiście poczytałam opinie o teście check and go który zrobiłam i nie wypada najlepiej..
Super, gratuluję.Beta 48,9 także jestem w ciąży!