Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie, zarówno plamienie jak i krwawienie może się zdarzyć w ciąży, jednak trzeba to skontrolować u ginekologa zawsze. Zrób test albo poczekaj, może okres się rozkręci.dostałam plamienia czy moge juz wykluczyć ciaze?
Nie. Jedz jutro do laboratorium zrobić Betę a poznamy przyczynędostałam plamienia czy moge juz wykluczyć ciaze?
Na test ciążowy może być jeszcze za szybko, badanie krwi bedzie najlepszym ruchem z Twojej strony. PowodzeniaCześć kochane piąty dzień spóźnia mi się miesiączka, ból w pod brzuszu i skurcze jak na miesiączkę a jej brak, nacisk na pęcherz, bolące piersi, w pierwszy, drugi dzień dzień dni płodnych doszło do stosunku z dojściem w środku, zawsze okres przesunal sie o te dwa dni w ta czy w ta ale juz sama nie wiem dziewczyny jaka wasza rada?? poczekac na test czy co??? zastanawiam się czy zaraz okres przyjdzie czy nie wiem HEEELP
dostałam plamienia czy moge juz wykluczyć ciaze?
Ja w dniu spodziewanego okresu miałam identyczne bóle i samopoczucie jak co miesiąc, zero odstępstw dlatego nie podejrzewałam nawet ciąży, tylko czekałam na plamienie. Jeśli ból Ciebie niepokoi to może jutro postaraj się dostać do gina?wiecie co dziewczyny niby przyszlo to plamienie a byc moze początek okresu ale ten bol pod brzusza jest inny niz zwykle
z mojego doświadczenia wiem ze plamienie nie wróżyło nic dobregowiecie co dziewczyny niby przyszlo to plamienie a byc moze początek okresu ale ten bol pod brzusza jest inny niz zwykle
bóle wydają się za każdym razem inne a tak samo jak plamienie były tylko zapowiedzią okresu