Paulina26777
Fanka BB :)
Hejka. Okres miałam 11 stycznia. Do dziś go nie ma. Zrobiłam test ciążowy a właściwie ze 6 i na każdym widać dwie kreski z czego jedna jest jaśniejsza. Wczoraj zrobiłam test z krwi HCG które wyniosło 468.2. co myślicie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chciałam dodać ze wczoraj byłam u ginekologa ale stwierdziła że nic nie widać. Może za wcześnie. Kiedy powinnam udać się znowu ?Gratulacje, jesteś w ciąży
Ja rozumiem wszystko - stres, radość, roztrzepanie, ale czy tak trudno przeczytać to co pisze na ulotkach czy wynikach badań? Co mamy myśleć? Jesteś w ciąży - powinnaś teraz zrobić kolejna betę w odstępie 48 lub 72 godzin i wizyta u gina na przełomie 6/7 TC.Hejka. Okres miałam 11 stycznia. Do dziś go nie ma. Zrobiłam test ciążowy a właściwie ze 6 i na każdym widać dwie kreski z czego jedna jest jaśniejsza. Wczoraj zrobiłam test z krwi HCG które wyniosło 468.2. co myślicie?
Nie zobaczyła bo wartosc bety 468 to nic. Zeby było cokolwiek na usg widoczne to wartość musi być powyżej 1000 a najczęściej 1500. Jeśli wczoraj zrobilas bete to jutro (w podobnej porze) udaj się zrobić jeszcze raz by sprawdzić czy dobrze przyrasta (wzrost powinien być min. o 66%) a na wizytę u ginekologa zapisałabym się na początku marca.Chciałam dodać ze wczoraj byłam u ginekologa ale stwierdziła że nic nie widać. Może za wcześnie. Kiedy powinnam udać się znowu ?