Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pokaż test.
Jednak jeśli owulka była 29 lipca na bank, to za wcześnie żeby coś wyszło.
Mam calkiem regularne cykle ale mogło sie tak zdarzyć ze byla wczesniejwygląda na całkiem legitną kreskę. Jesteś pewna, ze owulka była 29 lipca? Byłaś na monitoringu czy to Twoje własne obserwacje? Może po prostu była wcześniej niż myślisz?
Kreska wygląda obiecująco. Może idź na betę? Bedziesz miała pewność
myślę, że coś jest na rzeczyMam calkiem regularne cykle ale mogło sie tak zdarzyć ze byla wczesniej
Teraz jestem równo godzine po teście a kreska pojawila sie jakies 10 minut po zrobieniu testua ja tu coś widzęo ile ta kreska pojawiła się w prawidlowym czasie a nie po ...np godzinie ?
W poniedziałek zrobie ten bardziej wczesny test i zobaczymymyślę, że coś jest na rzeczypowodzenia, dawaj znać czy faktycznie się udało
![]()
Ja miałam zawsze owulację 16dc. W cyklu w którym zaszłam w ciążę w 12dc. Więc nie sugeruj się tym, że zawsze miałaś regularne cykle bo różnie to bywa.Mam calkiem regularne cykle ale mogło sie tak zdarzyć ze byla wczesniej