reklama

Czy to ciąża

Witam. Od 3 tygodni mój brzuch jest twardy i po lewej stronie od pępka wyczuwalne jest coś niezdefiniowanego, wydaje mi sie, że rośnie rano jest szczuplejszy niż wieczorem, wykonałam wczoraj też i wyszedł pozytywny chociaż tą jedną kreskę było widać bardzo słabo dla pewności dzisiaj z rana wykonałem dwa kolejne testy i wyszły negatywnie..
Niestety nie zwróciłam uwagi na lasy dokładności lecz były one z apteki.
ostatnią miesiączkę miałam 17lutego a ostatni raz wspolzylam 13 lutego.

Załączniki

• received_1653954791379269.jpeg
    received_1653954791379269.jpeg
    192,5 KB · Wyświetleń: 222
  • IMG_20180311_202544.png
    IMG_20180311_202544.png
    417,2 KB · Wyświetleń: 217
reklama
Nooo chyba u każdego, niezależnie od stanu fizjologicznego, brzuch jest szczuplejszy rano niż wieczorem.
A przepraszam co chcesz wyczuc po lewej stronie pępka? Dziecko? Nie zartuj. Płód jest w pierwszych tygodniach nisko, na wysokości wzgórka łonowego bardziej aniżeli pępka. Już nie wspomnę nawet, że jest za male, żeby wyczuć w jakikolwiek sposób.

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Skoro miałaś już miesiączkę po współżyciu i była ona taka jak zawsze, nie plamienie to w ciąży nie jesteś. Poza tym test na drugim zdjęciu wygląda co najmniej dziwnie. Albo źle pobrałaś próbkę, albo on jest wadliwy bo te kreski dziwnie się rozmywają.

Miałaś okres więc w ciazy nie jesteś
I chyba nie myślisz że to dziecko ? Dziecko to możesz poczuc gdzieś koło 20 tygodnia namacalnie i to rzadko bo ma dużo miejsca ..Pierwsze kopniaki 16-20 tydzień..A Brzuch nie ma takiej siły żeby Ci rosnąl;D Mi się dopiero w 20 tyg pojawil .Wiem że u innych kobiet może szybciej ale u Ciebie nie ma takiej opcji :D

Dlaczego dziwne? Te dwa negatywne wyglądają całkiem normalnie.. a co dodatkowych rzeczy mogę powiedzieć, że biorę środki antykoncepcyjne i nigdy nie miałem z nimi problemi też nie zdążylo mi sie o nich zapomnieć

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry