miałam podobną sytuację 1 pozytywny 4 negatywne. obecnie jestem szczęśliwą mamą bliźniaczek : ) pozdrawiam
Z botami nie rozmawiam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
miałam podobną sytuację 1 pozytywny 4 negatywne. obecnie jestem szczęśliwą mamą bliźniaczek : ) pozdrawiam
Tak. W zależności od czulosci, różne testy wykriwaja ciążę już od ok. 10dnia po zapłodnieniu. Jeśli jest druga kreska, nawet jasna, to test jest pozytywnyCześć dziewczyny mam pytanie do Was wy się lepiej znacie. Dziś mija 13 dzień od współżycia, wczoraj dostałam plamień dosłownie ciutke tylko jak się podetre. Dziś mam podobnie. W sobotę miałam biały przezroczysty śluz pobolewały mnie piersi i podbrzusze. Zrobiłam test widać bardzo jasną kreskę. To możliwe żeby już tak wcześnie test wyszedł pozytywny.
Dziękuję za odpowiedź pozdrawiamTak. W zależności od czulosci, różne testy wykriwaja ciążę już od ok. 10dnia po zapłodnieniu. Jeśli jest druga kreska, nawet jasna, to test jest pozytywny
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom