reklama

Czy to ciąża

reklama
O matko i córko! No na pewno nie jest to ciąża. Wspominasz, że bierzesz tabletki antykoncepcyjne i nie współżyłaś już po miesiączce. Test niby pozytywny jest błędny i tyle w temacie. A że masz coś twardego w okolicy pępka, to bym z internistą się skontaktowała, czasem przepuklina daje takie objawy, albo inne dziwne rzeczy, bo to na pewno nie ciąża.

Cześć dziewczyny mam pytanie do Was wy się lepiej znacie. Dziś mija 13 dzień od współżycia, wczoraj dostałam plamień dosłownie ciutke tylko jak się podetre. Dziś mam podobnie. W sobotę miałam biały przezroczysty śluz pobolewały mnie piersi i podbrzusze. Zrobiłam test widać bardzo jasną kreskę. To możliwe żeby już tak wcześnie test wyszedł pozytywny.

Cześć dziewczyny mam pytanie do Was wy się lepiej znacie. Dziś mija 13 dzień od współżycia, wczoraj dostałam plamień dosłownie ciutke tylko jak się podetre. Dziś mam podobnie. W sobotę miałam biały przezroczysty śluz pobolewały mnie piersi i podbrzusze. Zrobiłam test widać bardzo jasną kreskę. To możliwe żeby już tak wcześnie test wyszedł pozytywny.
Tak. W zależności od czulosci, różne testy wykriwaja ciążę już od ok. 10dnia po zapłodnieniu. Jeśli jest druga kreska, nawet jasna, to test jest pozytywny

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry