Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przecież od jednego razu nie zajdzie się w ciążęNie staracie się, a uprawiasz sex be, zabezpieczenia i to do końca
To jak facet nie chce dzieci to niech lepiej się zabezpiecza a nie kończy w środku! Ludzie trochę rozumu to nie gra w paintballa.Nie staram się o dziecko ,pytam bo obawiam się ciąży , ponieważ byłoby to dziecko mojego byłego a on nie chce mieć ze mną dzieci
Mówiło milion matek na świeciePrzecież od jednego razu nie zajdzie się w ciążę![]()
Monia domniemam ze jwstes bardzo młoda. Ja jako starsza koleżanka poradzę ci abyś używała antykoncepcji. Jak widzisz wczoraj twój chłopak dziś już były szkoda zrobić sobie dziecko za wczesnie albo z nieodpowiednia osoba. Kup sobie kondomy i jeśli facet nie ma swoich to miej ty je zawsze przy sobie. Wymaganie gumki to nie wyraz braku miłości do partnera tylko dojrzałości. Są tez tabletki antykoncepcyjne ale to już głębszy temat. Pamiętaj seks z zabezpieczeniem24 grudnia powinnam dostać miesiączki ,jednak nie nadeszła ,25 grudnia doszło do stosunku bez zabezpieczenia ,partner skończył we mnie ,lecz 31 grudnia nadszedł okres ,który spóźnił się o tydzień .Chciałam zapytać czy możliwa jest sytuacja ,że do zapłodnienia doszło po krwawieniu i dlatego ono wystąpiło ?
To był sarkazmMówiło milion matek na świecie![]()
WiemTo był sarkazm![]()