Współżyłam z partnerem bez zabezpieczenia w dni teoretycznie niepłodne ,okres nie nadszedł o czasie ,jednak 5 dni później pojawiło się krwawienie,dość obfite jednak mniej niż zwykle .Okres trwa u mnie 5 dni jednak 6 dnia jeszcze lekko krwawilam a kilka godzin później dostałam brązowego plamienia które trwało jeszcze 2 dni. Przez cały ten czas odczuwałam mdłości ,które odczuwam do teraz oraz ból bo głowy.Czy mimo wszystko to może być ciąża ? Jak myślicie ,a jeśli to nie ciąża to macie jakiś pomysł na to czego to mogą być objawy ? oczywiście udam się do lekarza ,ale zanim nastąpi wizyta chciałabym poznać waszą opinię .
reklama
Farelka
Fanka BB :)
Kocham takie posty ….. A skąd mamy wiedzieć co Ci jest? To może być wszystko. Jak masz wątpliwości co do ciąży to zrób test i nie zadawaj głupich pytań, na które nikt Ci nie odpowie. Nie zdiagnozujemy Cię przez internet…. poza tym idź do lekarza.
No przecież napisałam , że pójdę .Tylko pytam czy to możliwe ,bo może któraś Kobieta tak miała a mimo to była w ciąży i może mi na swoim przykładzie pokazać, że to jednak możliwe .Nie ma głupich pytań ,są tylko głupie odpowiedzi .Po to jest, to forum żeby zadawać pytania .Kocham takie posty ….. A skąd mamy wiedzieć co Ci jest? To może być wszystko. Jak masz wątpliwości co do ciąży to zrób test i nie zadawaj głupich pytań, na które nikt Ci nie odpowie. Nie zdiagnozujemy Cię przez internet…. poza tym idź do lekarza.
Tylko ,że to nietypowe dla mnie objawy okresu ,bo nigdy nie miałam mdłości w jego trakcie i dlatego zastanawiam się czy to okres ,czy jednak ciąża i jakieś krwawienie o innym podłożu.Takie dolegliwości mogą towarzyszyć okresowi i trzeba pamiętać że cykle mogą się od siebie różnić
Domi_Nikaa
Objawy mogą być różne w czasie miesiączki (biegunka, młodości, wymioty, zawroty głowy itp.) jeżeli ci się opóźniła to możliwe że tym razem przeszłaś miesiączkę z dolegliwościami jeżeli masz obawy że jest coś nie tak to idź do ginekologa.Tylko ,że to nietypowe dla mnie objawy okresu ,bo nigdy nie miałam mdłości w jego trakcie i dlatego zastanawiam się czy to okres ,czy jednak ciąża i jakieś krwawienie o innym podłożu.
Farelka
Z tego co widzę to już nie pierwszy raz kiedy piszesz z takim problemem. Skoro nadal pytasz o to samo to chyba oznacza że nie otrzymałaś tutaj odpowiedzi. Może warto więc w końcu udać się do lekarza i tam nabyć odpowiednie wiedzy w tym temacie?No przecież napisałam , że pójdę .Tylko pytam czy to możliwe ,bo może któraś Kobieta tak miała a mimo to była w ciąży i może mi na swoim przykładzie pokazać, że to jednak możliwe .Nie ma głupich pytań ,są tylko głupie odpowiedzi .Po to jest, to forum żeby zadawać pytania .
Z tym konkretnym problemem jeszcze nie pisałam .Do lekarza się udam ,a tu pytam z ciekawości,zanim nadejdzie wizyta jeszcze sporo czasu,więc jestem ciekawa czy ktoś miał podobnie i co się okazałoZ tego co widzę to już nie pierwszy raz kiedy piszesz z takim problemem. Skoro nadal pytasz o to samo to chyba oznacza że nie otrzymałaś tutaj odpowiedzi. Może warto więc w końcu udać się do lekarza i tam nabyć odpowiednie wiedzy w tym temacie?
reklama
Farelka
No chyba jednak już pisałaś w tym temacie. Już miałaś spóźniający się okres, mało obfite krwawienia, plamienia i mdłości. Ale wiesz że takie objawy to może być wszystko i u każdego przy takich objawach mogło się okazać coś innego? To tak jakbyś pytała innych czy ich też głowa boli i mają mdłości i co się okazało Nie wiem co ma Ci dać taka wiedza, bo na pewno nikt Ci nie wskaże swoją diagnozą przyczyny Twoich dolegliwości. Równie dobrze mogę Ci napisac, że ja miałam takie objawy i okazało się że to rak. Czy w czymś by Ci to pomogło? Będziesz teraz spać spokojniej do wizyty?Z tym konkretnym problemem jeszcze nie pisałam .Do lekarza się udam ,a tu pytam z ciekawości,zanim nadejdzie wizyta jeszcze sporo czasu,więc jestem ciekawa czy ktoś miał podobnie i co się okazało
Ostatnia edycja: