• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czy to możliwe?

Dobry wieczór wszystkim. Piszę tutaj, ponieważ już odchodzę od zmysłów… Otóż chciałam się zapytać czy to możliwe. W poprzednim cyklu owulacje miałam 20 dc (przeprowadzam obserwację mojego ciała). Stosunki były zarówno przed jak i po tym dniu. W 32 dc zrobiłam test i był negatywny, natomiast 34 dnia cyklu dostałam krwawienia, które było mniej obfite niż zazwyczaj. Pomyślałam, że no trudno i zaczynam kolejny cykl. W tym cyklu w 13 dniu miałam wysoką i rozmiękczoną szyjkę oraz śluz wodnisty. Niestety w tym cyklu miałam dużo pracy i kolejną obserwację przeprowadziłam dopiero 18 dc, w którym szyjka była już nisko, twarda natomiast śluz kremowy. Dzisiaj jestem w 29 dc i coś mnie natchnęło, że może jestem w ciąży z poprzedniego cyklu (w tym cyklu nie staraliśmy się, ponieważ mąż wyjechał w delegację). Czy to możliwe żebym miała takie zmiany w tym cyklu i była w ciąży mimo tamtego „okresu” i negatywnego testu? Chyba już po prostu wariuje.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry