asia333podlasie
Fanka BB :)
Ale na pudelku powinno byc czy 10 czy 25 czulosci. A testow owulacyjnych nie masz?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To byla 10. Jak robilam 25 to pole T bylo puste,bez zadnej nawet najmniejszej kreseczki. Nie mam,nigdy ich nie robilamAle na pudelku powinno byc czy 10 czy 25 czulosci. A testow owulacyjnych nie masz?
Pojade dzisiaj po test,zrobie go rano,jesli wyjdzie podobny to przed lekarzem lub po podjade na badanie z krwi. Zobaczymy. Trzymajcie kciuki ! Bardzo bysmy chcieli z mezem zeby sie udalo ❤Ja miałam taki sam w 4 dni po spodziewanej miesiączce. Teraz jestem w 35 tcale lepiej od razu zrób test z krwi. Różnie z tymi kreska mi bywa
Pewnie ze dam znac ! Kupilam test marki BONA o czulosci 10mlU mam nadzieje ze mnie nie zawiedzieJa bym do rana nie wytrzymala i jeden dzis trzasnela ☺ dawaj nam znac trzyma6m kciuki.
Taki sam jak wczesniej. O 13 ide doto lekarza. Potem dam znac co i jak.I jak test?