reklama

Czy to trzydniowka?

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 176021
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
U nas przy trzydniowce temp dochodziła do 41 stopni córka miała 7 miesięcy następnego dnia dostała wysypki na całym ciele prócz głowy dentyczne spore czerwone plamki widoczne gołym okiem z godziny na godzinę były coraz jaśniejsze następnego dnia ciężko było je dojrzeć. Po trzech dniach znikły zupełnie razem z gorączka.

U nas przy trzydniowce wysypka pojawiła się dopiero po trzech dnia kiedy temp odpuściła. Była ma całym ciele i po 24 godzinach znikła.
Oprócz gorączki ponad 39 stopni nie było zadnych innych objawów.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Niecałe 8 miesięcy najpierw gorączka 38 po dwóch godzinach prawie 42 dziecko parzylo w rękach do tego na zewnątrz upał 40 stopni i święto 15 sierpień. Na szczęście nie spanikowalam podałam za zgodą mamy peralgine rozkruszona i rozpuszczone w przegotowanej wodzie bo żadne syropy nie działały... szybko rozeebrałem dziecko i włożyłam do wanny z temp wody o 5 stopni niższa niż jej ciała i po pół godziny było poniżej 39... Nikomu nie życzę dla matki to był horror... dziecko miało gorączkę ponad 38 podalam nurofen usnela po godzinie budzi się prawie 42 stopnie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry