reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy widać tam druga ?

Najpierw trzeba potwierdzic ze to wogole naprawdę ciąża

Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie zrobiłam dziś testu ... Poczekam ten dzień. dwa. I zobaczymy czy przyjdzie @ jak nie to będę testować jeszcze raz

Powiem Ci ze jest dosyc grzeczna ;-) czasem potrafi godzine siedziec i sie ksiazeczką bawic ale czasem tez wisi mi na nodze i musze sie z nią bawic ;p ale ogolnie nie narzekam ;p

Powiem Ci ze jest dosyc grzeczna ;-) czasem potrafi godzine siedziec i sie ksiazeczką bawic ale czasem tez wisi mi na nodze i musze sie z nią bawic ;p ale ogolnie nie narzekam ;p
No to zazdroszczę bo moja daje Tak popalić ze głowa mała .... A w nocy jak śpi

Zazwyczaj od 20/21 do 6/7 rano. Czasem sie przebudza.. czasem jest hadcore w nocy ;-)
Ah ile ja bym dała zeby moja tak spała :) a jak coreczka ma na imię u mnie jest 5 letni Adaś no i Weronika [emoji7] [emoji7] [emoji173] [emoji173] [emoji173]

reklama
Do góry