Witam , wczoraj wieczorem coś mnie tknęło i zrobiłam test(w ciągu dnia odczuwałam dużą senność),jestem w trakcie starań a w listopadzie ubr. straciłam 11 tygodniowa ciążę.Jestem po głębszej diagnostyce żeby sytuacja się nie powtórzyła.Od14 lutego dostałam zielone światło od mojego gin ale jakoś nie brałam do siebie, że może się udać.Dlatego proszę o opinię czy to nie moje urojenia,że coś tam jest. Dodam ,że delikatna różowa kreska wyszła po ok.minucie test strumieniowy Pink
reklama
gorzka.kawa
Fanka BB :)
Wyglada na pozytywny
NiebieskookaEM
Fanka BB :)
Pinki lubią kłamać, także lepiej podejść na bete 
U
użytkowniczka_e
Gość
Wydaje być się pozytywny, ale pink przekłamuje , spróbuj rano zrobić czuły test , lub betę hcg będziesz miała pewność!Witam , wczoraj wieczorem coś mnie tknęło i zrobiłam test(w ciągu dnia odczuwałam dużą senność),jestem w trakcie starań a w listopadzie ubr. straciłam 11 tygodniowa ciążę.Jestem po głębszej diagnostyce żeby sytuacja się nie powtórzyła.Od14 lutego dostałam zielone światło od mojego gin ale jakoś nie brałam do siebie, że może się udać.Dlatego proszę o opinię czy to nie moje urojenia,że coś tam jest. Dodam ,że delikatna różowa kreska wyszła po ok.minucie test strumieniowy Pink
Wydaje być się pozytywny, ale pink przekłamuje , spróbuj rano zrobić czuły test , lub betę hcg będziesz miała pew
G
gość2.14
Gość
Powodzonka daj znać 

Tak 6.03beta 321,29 na następny dzień miałam wizytę ale lek.jeszcze nic nie widział według o.m. to był 4tydzien. Biorę teraz duphaston i czekam do kolejnej wizyty 04.04.@Derya88 i jak? Zrobiłaś betę?
reklama
Podziel się: