reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Dagsillegro !! :)

reklama
kwiatek takie body można kupić spojnie na allegro . mniej wiecej w tej własnie cenie .
Sa bardzo dobre jakościowo ja mam sporo po Szymku i Ola je bedzie nosiła bo wygladaja jak nowe
*MOTHERCARE* Body 7szt MAŁE ZOO 9-12mcy 80/86cm (1170660555) - Aukcje internetowe Allegro
7PAK body MOTHERCARE 6-9 mcy nowe NA RAMIĄCZKA (1177472391) - Aukcje internetowe Allegro
MOTHERCARE 7 szt.Body z Krótkim Rękawem 6-9 m-cy (1166849935) - Aukcje internetowe Allegro
czym wieksze tym trudniej kupić ale jednak się pojawiają

Niezłe maja tez z early days może troszkę gorszej jakości niż mothercare ( cieńsza bawełna ) ale tez nie sa złe
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
dzięki za namiary Aniam

dziewczyny- co wy na to by zrobic tu czystke
w sensie - same ogloszenia, plus oczywiscie posty dotyczace zakupow itd
bez zbednych komentarzy
bedzie prosciej odszukac kto co ma do sprzedania
no i moze by ten kto sprzedal wystawiona rzecz- edytowal posta i pisal ze sprzedane czy cos
jak uwazacie?????
jestem za

jak wygram w totka to zapraszam;-)
to niedługo impreza Wronki!!!

dziewczyny- co wy na to by zrobic tu czystke
w sensie - same ogloszenia, plus oczywiscie posty dotyczace zakupow itd
bez zbednych komentarzy
bedzie prosciej odszukac kto co ma do sprzedania
no i moze by ten kto sprzedal wystawiona rzecz- edytowal posta i pisal ze sprzedane czy cos
jak uwazacie?????

byłoby super jakby sie udalo,
ale my mamy się powstrzymać od komentowania :-D:-D:-D buhaha dobry dowcip, aczkolwiek obiecuje poprawe i postaram sie jak ciotka Daga juz nie zaśmiecać Dagsillegro zwłaszcza teściową:-D

dziewczyny ponawiam do sprzedania

paka huggis 3- 30 zł
butelka mała TT - 7zł
Hipp niebieski 6 opakowań-7zł sztuka
smoczki TT dwójki dwa opakowania-8zł opakowanie

ehhh...musze siep ozbyc bo miejsca zajmuje :)

byłoby super jakby sie udalo,
ale my mamy się powstrzymać od komentowania :-D:-D:-D buhaha dobry dowcip, aczkolwiek obiecuje poprawe i postaram sie jak ciotka Daga juz nie zaśmiecać Dagsillegro zwłaszcza teściową:-D

a ja uważam że nie ma co przesadzać az tak dużo rzeczy nie sprzedajemy zeby nie można było się połapać a przy okazji można się pośmiac :)

reklama
to jedna z miliona pieciuset piecdziesieciu pieciu rzeczy jakie mozna dostac u mnie w hurtowni w jakiej pracuje/pracowalam:-D

Do góry