reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Dagsillegro !! :)

Czy któraś z Was posiada kosz na pieluszki Sangenic hygienic? Potrzebowałabym zakupić wkłady w dobrej cenie. Żałuję, że tak późno wpadłam na to, bo Katik napewno by mi sprowadziła z UK za dobre pieniadze. W Polszy drogie mają, a na allegro wybór żaden

dlatego ja mam kosz do którego się wkłada zwykłe worki na smieci tańszy w obsłudze a tez dobry miałam TT tez i nie widze róznicy .. a jak nie ma róznicy tro po co przepłacac he he

reklama
sprzedam sukienke "mała Hiszpanka" po Hani, rodzice przywiezli mi ją co prawda z Hiszpanii ale metke ma made in China :) he he
mysle ze tak za 25 zł plus przesyłka rozmiar na oko 92/98
100_6709.JPG

SDC11005.jpgSDC11004.jpgSDC10998.jpgSDC11001.jpgSDC11003.jpgSDC11008.jpgSDC11007.jpg

Ja mam do sprzedania garniturek do chrztu, rozmiar 68, stan idealny, bo jak wiadomo, założony tylko raz:-) Wszystko takie, jak na zdjęciach. Zainteresowanym moge wysłać dokładne wymiary na pw.

katik rozejrzyj się za tymi wkładami do sangenic.
zrobilam rozeznanie, w tej chwili najlepsza cena to 14.99 f, czyli kolo 70 zl. Chyba duzo, co?
Bede miala to na uwadze, i jak znow bedzie w super cenie jak ostatnio udalo mi sie kupic to Ci dam znac.

Swoja droga - ja sie wycwanilam, bo ten worek za szybko mi schodzil, a wymieniac co chwile sie nie kali - i nie przekrecam tym po wsadzeniu pieluchy. Odcinam worek czesciej by smrodku nie bylo, ale nie krece i niepotrzebnie nie zuzywam folii :-D

katik i posciel hallo kitty wylukaj czy masz
wlasnie poslalam sms, jak mi odpisza dam znac:tak:

reklama
Do góry