reklama
Mnie na zniszczone, wypadające włosy po ciąży pomógł Olejek Hasna, Egipski olejek , o naturalnym składzie. Ratunek dla zniszczonych, łamliwych, cienkich i rozdwajających się włosów, a i łupieżu sie dzięki niemu pozbyłamTez mialam po ciazy wiec znam ten ból, wszyscy mi mowili, ze to tak jest, ze to normalnie i samo przejdzie, no niestety ale samo nie przeszlo
alikrra
Początkująca w BB
i co zaczelas stosowac? pomoglo? ja to normalnie garsciami te wlosy zbieramTez mialam po ciazy wiec znam ten ból, wszyscy mi mowili, ze to tak jest, ze to normalnie i samo przejdzie, no niestety ale samo nie przeszlo
Mi znajoma polecila cos takiego Link do: Sesderma Seskavel Growth intensywna kuracja przeciw wypadaniu włosów zaczełam stosowac i faktycznie, pomogło
zinkola
Początkująca w BB
Mi pomógł delpos, także zgadzam się ze zdaniami z osobami, które już tutaj się wypowiadały. Dla mnie warte swojej ceny zwłaszcza przy takiej wydajności. Mam całość czyli 3 kosmetyki.i co zaczelas stosowac? pomoglo? ja to normalnie garsciami te wlosy zbieram![]()
Załączniki
reklama
Mnie pomaga Olejek Hasna, znakomity i naturalny. Wlosy odzywia, już tak nie wypadaja po nim, a i nawet odrastają nowe wloski. Na łupież tez skuteczny. Kupuje w sklepie Pachnąca Kraina
Podziel się: