myślę,że nie jesteś pewna tego czy Twój partner Cie kocha i nie potrafisz mu zaufać.Nie zmieni się to po porodzie.A będzie jeszcze gorzej,lub swoje uczucia przelejesz na dziecko, bo ono jest bezgranicznie szczere i jemu można zawsze ufać.
Poza tym to chore ,aby ktoś w ten sposób postępował(mam na myśli ex)jeśli Ci to przeszkadza, Ty się zaangażuj- umów się z tą kobieta, pogadaj z nią ,a jak się nie odczepi to zgłoś nękanie na policję, to jest karalne).Poza tym bez problemu można zablokowac nr, jeśli nie może zmienić nr tel.
Twój partner też dlugo nie wytrzyma jeśli będziesz w takim stanie.Mężczyźni z nielicznymi wyjątkami to wygodne istoty,nie lubią dyskomfortu w domu.
Jeśli tak Ci doskwiera siedzenie w domu, (nie wiem jaką masz pracę)ale hipotetycznie- możesz pozostawać w stałym kontakcie z pracodawcą, częściowo pomagając w ramach swoich poprzednich obowiązków, np osobie która Cię zastępuje.A obniżony nastrój to czasami normalne w ciaży

Podswiadomy strach o teraźniejszy związek miesza się ze strachem jak odnajdziecie się w nowej sytuacji.